Wpis z mikrobloga

@mj_computer: Bardzo sympatycznie wygląda. Ja studiuję na AHG i te #!$%@? nie dają takich możliwości, mimo że jest to Wydział Odlewnictwa. Pozdrawiam, życzę powodzenia i oczywiście 5.0 na obronie. Jak będziesz miał zdjęcia mikrostruktur to też się podziel. ;)
@ne-ogawe: kude a myślałem o magisterce na AGH.. aż tak odradzasz? pierwsze primo macie dobre tam sprzęty, drugie primo lepsze perspektywy wyjazdu na orgazmusy i 3 primo Gliwice to szare i nudne jak #!$%@? miasto... a Krakowa choć nie lubię, to byłaby to dobra okazja na jego poznanie od innej strony i weryfikacja przekonan ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ne-ogawe: dodam, że u nas jest to mało popularna katedra, o dziwo. studiuje Mibm i przez 7 semestrów miałem tam zajęcia tylko na jednym (1.5h/tydz). wystarczyło do zaciekawienia, specjalka dopiero na osatnim semestrze i tak się bawię. generalnie można zrobić co się chce (motto kierownika: chcecie róbcie), tylko materiały inne niż Al, i stopy Fe raczej do załatwienia samodzielnie. aczkolwiek armaty bardzo się spodobały i po obronie odlewamy taką z brązu
@mj_computer: możliwe także, że perspektywy istnieją, ale to mi się za bardzo nie chce ( ͡° ͜ʖ ͡°). Musiał byś się sam przekonać i przeprowadzić do Smogowa na magisterkę ( ͡° ͜ʖ ͡°).