Aktywne Wpisy
sawes05 +261
Zaczyna się ekospie*dolenie w #inpost
Najlepiej zaprzestańcie emisji dwutlenku węgla poprzez likwidację firmy, bo to wy go produkujecie, nie ja. Następnym razem wybiorę inną formę dostawy.
P.S. Założyliście już na twarze waszych kurierów mierniki emisji CO2 ?
#technologia #agenda2030 #klausschwab #cbdc #teoriespiskowe #sladweglowy #wef #nwo #ekoterroryzm
Najlepiej zaprzestańcie emisji dwutlenku węgla poprzez likwidację firmy, bo to wy go produkujecie, nie ja. Następnym razem wybiorę inną formę dostawy.
P.S. Założyliście już na twarze waszych kurierów mierniki emisji CO2 ?
#technologia #agenda2030 #klausschwab #cbdc #teoriespiskowe #sladweglowy #wef #nwo #ekoterroryzm
krucjan +130
Spróbowałem zjeść 20 pasztecików szczecińskich na raz (。◕‿‿◕。)
Zapraszam do obejrzenia mojej próby i ile mi się udało, najlepiej z czymś do jedzenia pod ręką (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Dodam jeszcze, że bardzo ciężko się to udało, dzisiaj cały dzień na kiblu i non stop mi się odbija tym tłustym ciastem drożdżowym, nie polecam ( ͡° ʖ̯ ͡
Zapraszam do obejrzenia mojej próby i ile mi się udało, najlepiej z czymś do jedzenia pod ręką (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Dodam jeszcze, że bardzo ciężko się to udało, dzisiaj cały dzień na kiblu i non stop mi się odbija tym tłustym ciastem drożdżowym, nie polecam ( ͡° ʖ̯ ͡
#polityka
http://www.polskieradio.pl/39/1240/Artykul/593200,Targowica-znaczy-zdrada
@Marek_Licyniusz_Krassus: trybunał nie służył obywatelom, a grupom interesów.
Niech podnoszą. PKO #!$%@? konkurencję. Niemiaszki będą musiały się dostosować albo spadać.
Naprawdę to nie są powody do wychodzenia na ulicę i
Ogólnie to wiadomo tylko to, że nic nie wiadomo, bo instytucja TK już została naruszona za kadencji PO-PSL (niezgodnie z Konstytucją III RP - co zasądził TK w nieważnym składzie) przez co jej decyzje w danym składzie są niewiążące. Następnie za PiS wybrano pięciu uznając, że PO-PSL wprowadziło ustawę niezgodną z Konstytucją zanim nastąpiło orzeczenie
@Marek_Licyniusz_Krassus: a skad sie wziely?
PiS żeby pokazać, że jest ponad PO i PSL powinien wybrać 2 swoich jak powinien. On natomiast wymyślił, że to w sumie wina PO, bo gdyby oni nie grzebali,
Aczkolwiek zgadzam się, że na chłopski rozum powinno być tak jak piszesz (o ile decyzja 5 reprezentantów TK nie była konsultowana w pełnym składzie i jest to udowodnione).