Aktywne Wpisy
wonziu1 +155
Piracka wersja hogward Legacy bez denuvo działa 50% lepiej. Soja wypita? Robaki zjedzone? Bardzo kochacie korporacje?
Najlepiej że pomimo tego że gra padła i zabezpieczenia są niepotrzebne to i tak ich nie usuną i frajerzy co to kupili za prawie 300zl będą grali w gorszą grę niż złodzieje xD
#steam #pcmasterrace #gry #ps5 #hogwartslegacy
Najlepiej że pomimo tego że gra padła i zabezpieczenia są niepotrzebne to i tak ich nie usuną i frajerzy co to kupili za prawie 300zl będą grali w gorszą grę niż złodzieje xD
#steam #pcmasterrace #gry #ps5 #hogwartslegacy
TrudnyMinus +41
Krótkie podsumowanie wojny:
Rosja (której praktycznie nikt nie pomaga):
- niewielki spadek PKB
- trudność w dostępie do niektórych towarów "nie pierwszej potrzeby".
- strata ~100k obywateli: część żołnierzy, ale głównie więźniów, pijaków, bezdomnych, bezrobotnych (takich brano jako pierwszych podczas mobilizacji)
- niewielka strata sprzętu i pojazdów wojskowych (poważne straty dotyczą starego sprzętu wojskowego)
Ukraina (której to pomaga tak wielu):
- ubytek kilku milionów obywateli
- śmierć 100k+ żołnierzy
- śmierć niezliczonej
Rosja (której praktycznie nikt nie pomaga):
- niewielki spadek PKB
- trudność w dostępie do niektórych towarów "nie pierwszej potrzeby".
- strata ~100k obywateli: część żołnierzy, ale głównie więźniów, pijaków, bezdomnych, bezrobotnych (takich brano jako pierwszych podczas mobilizacji)
- niewielka strata sprzętu i pojazdów wojskowych (poważne straty dotyczą starego sprzętu wojskowego)
Ukraina (której to pomaga tak wielu):
- ubytek kilku milionów obywateli
- śmierć 100k+ żołnierzy
- śmierć niezliczonej
Jeden film mam w rozdzielczości 720x480 inny w 1280x720 itp. Jak zwiększyć 720x480 na 1280x720? Obraz może być rozciągnięty nie przeszkadza mi to wkurza mnie po prostu czarne tło po bokach.
#montaz #video #adobepremiere #sonyvegas #film #kamera #gopro
Komentarz usunięty przez moderatora