Aktywne Wpisy
Pechpechpech +2
#przegryw ehh czy w wieku 32 lat jest jeszcze sens szukać sobie dziewczyny? Ostatnimi czasy miałem parę kandydatek na dziewczynę (ogólnie wszystkie poznane w klubie, później seks a dopiero później jakieś pierwsze randki i poznawanie sie) no i tak w moim przedziale wiekowym to albo fajne ciałko ale coś nie tak z głową, albo matka w trakcie rozwodu, albo wszystko ok ale dopiero co była w 8 letnim związku miał być ślub
mirko_anonim +5
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#programista15k #programista35k
Hej, czasem udzielam się na tagu w komentarzach, ale tym razem piszę z anonima ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W październiku nie przedłużyli mi kontraktu- firma zwolniła 20% załogi i większość kontraktorów z non-critical projektów. Jako #java dev miałem tam około 400 EUR dziennie (35k netto pln b2b). Podczas 1.5 roku z klientem przeprowadziłem wiele rekrutacji technicznych, które pokazały mi jaki jest rynek (są
#programista15k #programista35k
Hej, czasem udzielam się na tagu w komentarzach, ale tym razem piszę z anonima ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W październiku nie przedłużyli mi kontraktu- firma zwolniła 20% załogi i większość kontraktorów z non-critical projektów. Jako #java dev miałem tam około 400 EUR dziennie (35k netto pln b2b). Podczas 1.5 roku z klientem przeprowadziłem wiele rekrutacji technicznych, które pokazały mi jaki jest rynek (są
#pokazkota #mlodszawersjawacika