Aktywne Wpisy

Pamiętam, że za dzieciaka jak się człowiek budził w śmigusa, to od razu dostawał od starego garnek wody na ryj. Celem świętowania, oraz lepszego przygotowania do życia. Wrzucało się też dziewczyny do stawów, jeden drugiego psikał karabinkiem etc.
A teraz? Spróbuj kogoś polać wodą na mieście. Od razu jakieś policje, nagrywanie, mandaty etc. Masakra jaki społeczeństwo poczyniło regres w relacjach międzyludzkich.
A teraz? Spróbuj kogoś polać wodą na mieście. Od razu jakieś policje, nagrywanie, mandaty etc. Masakra jaki społeczeństwo poczyniło regres w relacjach międzyludzkich.

i boję się że się ze mnie śmieją na discordach

Wymagania:
-cichy pod idle (warunek konieczny), pod load bez znaczenia.
-Markowy (warunek absolutnie konieczny)
-wszystkie możliwe zabezpieczenia mają być top notch a nie dla ściemy (warunek konieczny)
-modele dostępne aktualnie w sklepach
-minimum 55A na linii +12V a im więcej tym lepiej (czyli generalnie nie mniej niż 650/680-750W)
-trwały - nie mam ochoty na bieganie po serwisach po 2 latach używania. Przydało by się aby pochodził z 5 lat.
PIerdoły typu:
odpinane kable, podświetlenia i inne badziewa nie są mi specjalnie potrzebne, ale jak będą to miło.
Nie ukrywam że najbardziej cenne były by dla mnie opinie elektroników, czy osób które siedzą głębiej w temacie, albo posiadają konkretny model i też używały go do konkretnego oc/crossfire/sli.
#pcmasterrace #zasilacze #pc #elektronika
@remek4x4:
Nie jeśli kupujesz używane częsci na allegro, i możesz zbudować solidną wydajność za 1/3 ceny.