Wpis z mikrobloga

Pytanie które parę razy się przewineło ale albo bez odpowiedzi bądź szybko umarło śmiercią naturalną:
- Znacie dobrą alternatywę dla Weeb.tv? Jak wiadomo od paru tygodni nie ma większości kanałów i prawdopodobnie serwis już się nie podniesie (przynajmniej w takiej formie jakie były przed problemami).
Poczytałem trochę o iptv i chyba najlepszą alternatywą będzie "polwizjer", chociaż sporo osób narzeka na przycięcia i przebuferowania. Czy są to odosobnione przypadki czy jest to na porządku dziennym?
Może znacie coś innego co by pozwalało na:
- obsługę Polskich kanałów plus premium (Fox, HBO, C+)
- oglądanie z zagranicy
- posiada wtyczkę lub conf do Kodi
?
#pytanie
#weebtv
#iptv
  • 24
@Zarzad_Powierniczy: @WebSpider:
Goldvod ma swój własny abonament, konto vip na iptvlive który obsługuje też goldvod też coś tam kosztuje. Trochę się pogubiłem z tym premium na iptv i listami m3u. Ktoś potrafi to jakoś wyklarować (w jaki sposób działa premium na iptvlive?)
@Zarzad_Powierniczy: Też się biorę za testy, na cel biorę iptvlive i polwizjera (oba w wersji premium) bo ciężko mi o tym cokolwiek wyczytać. Jak się nie spodoba to goldvod. Majątku to nie kosztuje a w goldvodzie mi paru kanałów brakuje :)
@DziQ86: Nie wiem, to ja zbadam tą drugą i napiszę tutaj jak było. Możliwe że to ta sama lista bo też jest płatna. ;) Da się jakoś polwizjera odpalić w kodi? Bo na stronie niewidzę żadnej rejestracji. Jak wykupić premium?
@Zarzad_Powierniczy: No właśnie była wtyczka do kilku telewizji w tym polwizjera do kodi. Jak boga kocham, nie mogę tego znaleźć teraz w zakładkach (a mam ich chyba z 20 odpalonych). Może w głównym repo kodi przy iptv/pvr będzie. Będę szukał i jak coś zawołam.