W kolejce przed mną stoi babka lvl35 - lvl40, bardzo atrakcyjna kobieta. (gimbaza nazwała by ją super #milf)
Wystrojona w markowe ciuchy. Do tego w pełnym makijażu. Wyglądała po prostu WOW!
Później jak wychodziła to zobaczyłem jakim autem przyjechała. Był to WIELKI #suw Zauważyłem, bo zaparkowała prawie na wejściu do sklepu :-)
OK meritum historii. Bogata babka kupuje kilka magazynów kobiecych coś jak Cosmopolitan. Kasjerka nabiła jej około 27 CBL. A klientka na to odpowiada: - Na zeszyt. Kasjerka nic nie odpowiada. Wyciąga zeszyt znajduje jakąś kartkę i dopisuje tam kolejną kwotę. Widać, że nie pierwszy raz kupuje tu na krechę i ma już parę takich zakupów.
Nie ma jak kupować na kredyt artykuły pierwszej potrzeby typu Cosmo
#rosja #ukraina Co wam zrobiła Rosja personalnie? Zapraszam do dyskusji ;). Chciałbym przeczytać choć jeden komentarz, gdzie ktoś poczuł się skrzywdzony przez Rosjan.
TLTR
Historia miała miejsce w sklepie osiedlowym.
W kolejce przed mną stoi babka lvl35 - lvl40, bardzo atrakcyjna kobieta. (gimbaza nazwała by ją super #milf)
Wystrojona w markowe ciuchy. Do tego w pełnym makijażu. Wyglądała po prostu WOW!
Później jak wychodziła to zobaczyłem jakim autem przyjechała. Był to WIELKI #suw Zauważyłem, bo zaparkowała prawie na wejściu do sklepu :-)
OK meritum historii. Bogata babka kupuje kilka magazynów kobiecych coś jak Cosmopolitan. Kasjerka nabiła jej około 27 CBL. A klientka na to odpowiada:
- Na zeszyt.
Kasjerka nic nie odpowiada. Wyciąga zeszyt znajduje jakąś kartkę i dopisuje tam kolejną kwotę. Widać, że nie pierwszy raz kupuje tu na krechę i ma już parę takich zakupów.
Nie ma jak kupować na kredyt artykuły pierwszej potrzeby typu Cosmo
Ale jeśli kogoś stać na takie autko to jak może nie stać go na gazetkę. A jak nie stać go na gazetkę to po co ją kupuje.
@SunnO: Jaki w tym sens. Znasz kogoś takiego?
@pawelwow1: ale żeby facet tak pisał, to wstyd naprawdę
W mniejszych miastach i wsiach też to często spotykałem.