Wpis z mikrobloga

#logikarozowychpaskow i bardzo mocno #logikabogatychludzi

TLTR

Historia miała miejsce w sklepie osiedlowym.

W kolejce przed mną stoi babka lvl35 - lvl40, bardzo atrakcyjna kobieta. (gimbaza nazwała by ją super #milf)

Wystrojona w markowe ciuchy. Do tego w pełnym makijażu. Wyglądała po prostu WOW!

Później jak wychodziła to zobaczyłem jakim autem przyjechała. Był to WIELKI #suw Zauważyłem, bo zaparkowała prawie na wejściu do sklepu :-)

OK meritum historii. Bogata babka kupuje kilka magazynów kobiecych coś jak Cosmopolitan. Kasjerka nabiła jej około 27 CBL. A klientka na to odpowiada:
- Na zeszyt.
Kasjerka nic nie odpowiada. Wyciąga zeszyt znajduje jakąś kartkę i dopisuje tam kolejną kwotę. Widać, że nie pierwszy raz kupuje tu na krechę i ma już parę takich zakupów.

Nie ma jak kupować na kredyt artykuły pierwszej potrzeby typu Cosmo
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Fox_Murder: Nie chodzi mi o to dlaczego bez szemrania ją na kartkę wpisują. Bo tak wpisują tam chyba wszystkich, nawet największych żuli.

Ale jeśli kogoś stać na takie autko to jak może nie stać go na gazetkę. A jak nie stać go na gazetkę to po co ją kupuje.
  • Odpowiedz
@pawelwow1: Znam. Chociażby sąsiad - nie chce mu się biegać z portfelem, więc robi zakupy i wyrównuje rachunki w piątki po robocie.

W mniejszych miastach i wsiach też to często spotykałem.
  • Odpowiedz