Aktywne Wpisy
szymekgoose +2718
Dwa dni temu przez mój błąd zostawiłem w pociągu laptop oraz plecak z różnymi fantami. Ze strony PKP - ogromny chaos informacyjny, brak konkretów, nikt nic nie wie. Finalna stacja to dla mnie drugi koniec Polski (Wrocław). Szybkie rozeznanie po tamtejszych znajomych i chrzestnych czy może ktoś odebrać bagaż - nikt nie ma czasu, problem nie do ogarnięcia.
W historii pojawia sią cudowny portal wypok. W desperacji zapytałem o dyspozycję Mirków z
W historii pojawia sią cudowny portal wypok. W desperacji zapytałem o dyspozycję Mirków z
denwood +33
Mirko przestroga, pilnujcie co wciskacie w telefonie. Przez przypadek na kilka chwil wyłączyłem tryb samolotowy na wycieczce poza UE. Apki w tle musiały se coś zaciągnąć. Dobrze, że mechanizmy #play wykryły taki skok w rachunku i przyblokowali konto. Bo aż mi sie przypomniał rachunek 1960 zł z #orange , z czasów gdy minimalna krajowa była na 1100 zł, a telefony miały ekrany 4096 kolorów … thx #p4
Z drugiej strony to nawet
Z drugiej strony to nawet
KONKURS NA MISTERA POLSKI BIEGACZY 2015
MIRASY, chce wygrać siano na sprzęt do biegania, potrzebna wasza pomoc. Jest konkurs na mistera polski biegaczy XD wiem, że brzmi srogo, ale nie chodzi tu o łechtanie ego tylko, kasy na sprzęt nigdy mało.
Proszę głosować pod tym linkiem na Tomasz Paszenda
http://biegologia.pl/mister-polski-biegaczy-2015/