Wpis z mikrobloga

@madretrudneslowo: możliwe ;) proste muszą być nieźle za tyłek...

im dłuższe tym cięższe, poza tym niektóre włosy nie lubią kręcenia, moja siostra ma takie, nieważne ile bym im czasu nie poświęciła i ile chemii w nie nie wpakowała one i tak zaraz się wyprostują ;/
@dzolll: woalałbym mieć proste, a mam bardzo "podobne"... dlaczego #!$%@?? Bo jak mi rosną to na początku mam mega afro(bo się kręcą), a jak już są długie to zazwyczaj związuję gumką a za mną piękny wachlarz z kuca... mnie to osobiści denerwuje:P
@Jahcob: też mam loki, ale ja swoje lubię ;) częstuję je odżywką przy każdej możliwej okazji więc się nie puszą, tylko nie widać jak rosną i trzeba długo hodować żeby cokolwiek z nich było
@dzolll: ja z włosami mam "problem"(ale babska gadka:D), bo jedyne które mi pasują to krótkie(do ok 1 cm), bo dalej już się kręcą i robi się afro, w którym wyglądam jak debil. Jak są dłuższe to idzie to ogarnąć, ale i tak ich nie lubię(ale trzymam na sprzedaż). Z tego co widze, Ty masz do połowy pleców jak wyprostujesz., ja mam takie normalnie, a wyprostowane prawie do ... pośladków(brakuje jeszcze może