Aktywne Wpisy
Andrzej2035 +976
Za każdym razem jak przyjeżdżam do tego wspaniałego kraju, dochodzę do wniosku że na autostradach powinienem być jeden wielki radar odcinkowy. To jest patologia co się tu dzieje. Ilość imbecyli i frustratów, którzy robią dyskotekę długimi jadąc 5 metrów za tobą, bo Wielki Pan musi #!$%@?ć, a Ty plebsie co wyprzedzasz tiry 120 na ograniczeniu do 120 masz mu zjechać, to jakaś abstrakcja. Wczoraj jeszcze trafił się podwójny, zajechał drogę i zaczął
A teraz wyobraź sobie, że jestem twoją żoną i dostajesz taki pakunek codziennie do pracy
1. Znajdź zdjęcia różowego paska - najlepiej z czyjegoś fejsbuka, dobrze, żeby miała dużo zdjęć i nie była z Polski bo pszypał jak ktoś znajdzie sąsiadkę.
2. Edycja zdjęć: odwróć zdjęcie w poziomie i upewnij się, że nie ma w tle żadnych napisów ani zdjęć papieża bo mirki się połapią. Staraj się zachować proporcje zdjęcia 4:3 lub 16:9, choć preferowany jest ten pierwszy. Zdjęcia nazywaj np. IMG_2134.jpg, Zdjęcie (1).jpg lub podobnie, żeby wyglądało jak skopiowane z jakiegoś aparatu. Bądź bardzo ostrożny. Pierwsze co robią podejrzliwe mirki to prawoklik na zdjęcie i wyszukiwanie obrazu w google, jak znajdzie to po ptokach.
3. Wrzucaj zdjęcia, pisz krótkie wiadomości, dobrze taguj, choć skromnie. Używaj czarnej listy i kasuj wpisy jak ktoś cię przejrzy. Nigdy do niczego się nie przyznawaj. Wkrótce i tak zaczną cię ignorować bo i ciebie wrzucą na czarną a stuleje będą plusować dalej.
4. Jak nie dostaniesz bana po tygodniu to projekt się udał - możesz ciągnąć przez lata ale już nie tak intensywnie - patrz: cykl życia mikrobloggera.
5. W międzyczasie zrób profil na tinderze i wrzucaj np. raz na miesiąc śmieszny zrzut ekranu z niego na mirko, będzie bardziej wiarygodnie.
6. Profit? Czy ja wiem?
#falszywyrozowypasek #poradnik #zebroplusy #pedalstwo