Aktywne Wpisy
Ana77 +18
Oskarżyłam kogoś niesłusznie o oszustwo. #!$%@?łam przez telefon. Jakby było mało w w naszym środowisku powiedział o tym, a teraz okazuje się, że się skompromitowałam. Dowodem są kamery. Teraz będzie drama ze świadkami itd.Nawet nie zapytałam, tylko #!$%@?łam. Ta osoba nawet się popłakała.
Jezu jaki wstyd,teraz będzie afera z innymi oosbami, jestem spalona.
#!$%@?, nigdy nie #!$%@?łam takiej akcji.
To było wtedy kiedy dostałam hipomanii i poprostu nie pamiętam co się wtedy
Jezu jaki wstyd,teraz będzie afera z innymi oosbami, jestem spalona.
#!$%@?, nigdy nie #!$%@?łam takiej akcji.
To było wtedy kiedy dostałam hipomanii i poprostu nie pamiętam co się wtedy
Zdjęcia robi najlepsze w swojej klasie.
Poczekaj aż stanieje jeszcze, ja tak zrobię. Jak wyjdzie s7 kupie s6.
S6: duzo lepszy aparat, wystajacy obiektyw, jest sliski, jest wydajniejszy(chociaz na p8 nie spotkwlem jeszcze gry ktora by zwalniala czy cos), fizyczny przycisk home
P8: gorszy aparat, schowany obiektyw <3, sliski, jest ciezszy(dla mnie plus), podwojne stukniecie nie zawsze dziala, no i z plusow jeszcze emui, duzo da sie zmienic bez doinstalowywanja apek, no i jest duuuzo wiecej motywow niz w s6
Gdybym mial wybierac to
@BAGUVIX: @psik64: Ekrany to chyba najmocniejsza cecha Samsungów. Ja miałem SGS2 i po jego amoledowym wyświetlaczu (plus Gorilla Glass praktycznie nie do zdarcia) żaden inny mi się już nie podobał (ta wyblakła czerń :( ), stąd kolejno były następne modele (te topowe - teraz SGS5). Uważam też, że rewelacyjnie działa dotyk - bardzo czuły i