Aktywne Wpisy

WonszWykopowy +15
Marek_Kodrat +7
Czy tylko ja jestem uprzedzony don książek pisanych przez kobiety? Jeśli jest to fantasy to już niemal na 100% wiem ze książka mi się nie spodoba.
#ksiazki
#ksiazki
Skopiuj link
Skopiuj link
Wykop.pl
Mam pomysł sobie jakoś ozdobić mojego akustyka wypalarką do drewna. Oprócz wzorków na pudle rezonansowym zastanawiam się nad jakimś delikatnym ozdobnikiem na podstrunnicy przy 12 progu, ale zastanawiam się czy wysoka temperatura nie wpłynie niekorzystnie na pozycję progów w podstrunnicy. Ktoś ma z tym doświadczenie?
Komentarze w stylu "OOO #!$%@? GUPI JESTES NIE ROB NIC Z GITARO STRACI BRZMIENIE CALKIEM, MASZ TY HONOR I GODNOSC CZLOWIEKA I HIGROMETR W POKOJU ZEBY BYLA ODPOWIEDNIA WILGOTNOSC???" możecie sobie z miejsca darować, widziałem już geniuszy-"audiofilów" którzy twierdzili że zrobienie lakierem wzorku na korpusie elektryka zmieni całkiem jego brzmienie (co xD). Pytam czysto technicznie o wpływ wysokiej temperatury na mały fragment podstrunnicy.
#pytanie #pytaniedoeksperta #kiciochpyta
@jamtojest: no właśnie tak żem czuł, zwłaszcza że będę grzał tylko w jednym miejscu, nie na całej długości
skisłem, łap plusa xD
@motorzysta_jarek_syn_lecha: no wiesz, to będzie tylko rozgrzany bolec na boku a nie żywy płomień, więc nawet benzyny byś tym nie zapalił ;) ale taki mam plan, gdzieś w najmniej widocznym miejscu na pudle zrobić jakąś kropkę czy coś - żeby zobaczyć jaki jest efekt takiego wypalenia.