Wpis z mikrobloga

@mrok8: Dobry, mocny, ciężko ubijalny wojownik kontrujący Johannę oraz Muradina (mimo braku stunów) swoim W. Słaby przeciwko Diablo i Falstadowi (ale Falstad to typowy tank killer, więc praktycznie każdy wojownik prócz Sonii i Artanisa dostaje od niego duże obrażenia). A nawet gdy zginiesz, to pojawiasz się tam, gdzie zawędrowałeś po śmierci.
@mojemacki: @ThreeLeggedCrow: Dzięki za opinię.

@Seif: Przetestowałem Leoryka, wydaje mi się bardzo mocnym i dosyć łatwym wojownikiem, nie wiem, czemu jest poziom trudności opisany jako "hard". Co do śmierci, czy jest na to jakiś cooldown? Zginąłem specjalnie kilka razy i za każdym razem się to aktywowało. Przecież bez cooldownu ta postać będzie zbyt mocna.
@mrok8: Leoryk jest trudny do opanowania przez swoją pasywkę i wymaga umiejętnego korzystania ze zdolności specjalnych. Trzeba jednak mieć w łapie skilla, by dobrze trafić z jego Grobowcem, tak jak trzeba wiedzieć, kiedy użyć Marszu. W sumie trafialność grobowcem Leoryka można porównać do Void Prison Zeratula, tylko że z grobowca można wyjść, a z VP - nie.