Aktywne Wpisy
Ytarka +40
Ogłoszenie z pełnym, czytelnym opisem, wyraźne zdjęcia całego zestawu - z bliska, z daleka, z kotem i bez. Myślałam że to wystarczy, że tak się robi.
Nie pomyślałam jednak, że wśród użytkowników są przecież ludzie z tą straszną chorobą, co nie pozwala im czytać literek.
Nie wolno im nawet zerkać na to, co może zobrazować treść, żeby nie spowodować zwary w klepisku XD
No naraziłam chłopa na niebezpieczeństwo, pewnie dlatego tak na
Nie pomyślałam jednak, że wśród użytkowników są przecież ludzie z tą straszną chorobą, co nie pozwala im czytać literek.
Nie wolno im nawet zerkać na to, co może zobrazować treść, żeby nie spowodować zwary w klepisku XD
No naraziłam chłopa na niebezpieczeństwo, pewnie dlatego tak na
trike +29
Siema Mirki, mam pytanie. Mam prawko od niedawna, widziałem jak gościu który jechał przedemną potrącił kota - kot wił się na wszystkie strony - prawdopodobnie uszkodzony kręgosłup, czy coś.. Strasznie mi się przykro zrobiłem, ale nie zatrzymałem się tylko przejechałem obok (kierowca odjechał), ja raczej nie mam słabych nerwów ale takie widoki mną wstrząsają, nie wiem jak się zachować, kocham zwierzęta ale totalnie nie miałbym pojęcia co zrobić, co robicie w takich sytuacjach?
@Shodan56: np rękawiczki?