Aktywne Wpisy
Opas +426
Niektórzy przeżywają jak odchodzi ich pies czy kot, a ja… przeżywam króla mojego akwarium Suma. Wczoraj zauważyłem że on trafił tęczowym mostem do krainy Posejdona. Był ze mną 28 lat…, dostałem go w pierwszej lub drugiej klasie podstawówki, przeżył kilka wyskoków, podsuszeń, pogryzienie przez pierwszego psa, błędy akwarystyczne, choroby, nawet wakacje u babci. Śmiałem się że córka w spadku go odziedziczy, ale nie będzie jej to dane :( W trakcie ostatniego serwisu
mickpl +280
Chętnie bym posluchał od jakiegoś insidera jak to konkretnie się stało, że 0% popiera KO, PSL, Lewica, PiS - a protestuje pół Internetu XD Jakie tam są rozdania, o co konkretnie chodzi. Przecież logiki w tym nie ma żadnej. Ludzie przecież nie chcą tych dopłat, a najgłośniej przekonują, że nie no som potrzebne albo ludzie z branży, albo jakieś nosacze które już się załadowały i nie chcą, aby ceny pospadały.
#nieruchomosci #
#nieruchomosci #
Analiza
W spotkaniu angielskiej Premier League Newcastle podejmować będzie drużynę Liverpool ."Sroki " zajmują przedostatnią 19 lokatę , w rozegranych 14 spotkaniach odnieśli 2 zwycięstwa,4 mecze zremisowali i doznali 8 porażek , bilans bramkowy 14-30 .Newcastle formą nie imponują , przegrali ostatnie dwa mecze 1-5 z Crystal Palace i 0-3 z Leicester .Newcastle pomimo całkiem niezłego składu nie mogą złapać właściwego rytmu , trudno przypuszczać by miało się to zmienić w meczu z The Reds . Liverpool jest w formie , mają serię 4 zwycięstw z rzędu , w lidze aktualnie zajmują 6 lokatę , mają na koncie 6 zwycięstw , 5 remisów i 3 porażki , bilans bramkowy 18-15 .The Reds bardzo dobrze radzi sobie w meczach wyjazdowych , ostatnie cztery to zwycięstwa , idąc dalej w ostatnich 16 przegrali tylko raz , a 10 razy wygrywali , 5 starć zakończyło się remisami .Aktualna forma obu ekip to dwa różne bieguny ,drużyna Jurgena Kloppa jest rozpędzona a "Sroki" nie prezentują dyspozycji która mogła by ich zatrzymać .
#mecz #sport #bukmacherka #rozrywka #pilkanozna
Komentarz usunięty przez autora
xD