Aktywne Wpisy

DerMirker +61
Witam ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ponieważ zostałem już opluty jako użytkownik, który nie przygotował paczuszki, czuję się wywołany do tablicy i ogłaszam co następuje:
Weryfikatorzy odrzucili moją paczkę, ponieważ śmiałem śmieć umieścić w niej DROŻDŻE PIWNE, czyli produkt spożywczy. Rozumiem, że weryfikatorzy jedzą oddzielnie wodę, drożdże i omłot, gdy chcą skosztować chleba, ale dla mnie drożdże to surowiec, który służy do przygotowania produktu końcowego, którym jest P--O. P--o da się wypić i
Ponieważ zostałem już opluty jako użytkownik, który nie przygotował paczuszki, czuję się wywołany do tablicy i ogłaszam co następuje:
Weryfikatorzy odrzucili moją paczkę, ponieważ śmiałem śmieć umieścić w niej DROŻDŻE PIWNE, czyli produkt spożywczy. Rozumiem, że weryfikatorzy jedzą oddzielnie wodę, drożdże i omłot, gdy chcą skosztować chleba, ale dla mnie drożdże to surowiec, który służy do przygotowania produktu końcowego, którym jest P--O. P--o da się wypić i
źródło: temp_file7769228070060956054
Pobierz
Kawaleriapl +17
#januszeparkowania
Hej Mirki mam pytanie.
Ostatnio zadzwoniła do mnie mama, bym dowiózł jej klucze do domu bo się źle czuję. Nie było miejsc, stanąłem w podobnym stylu jak pan na zdjęciu. Na deskę rozdzielczą dałem kartkę, że zaraz będę o mój nr telefonu. Nie było mnie równo 4 minuty. Po powrocie do auta miałem całą szybę i lusterka boczne obklejone w karnych kutasach.
Naprawdę nie wolno zadzwonić? Serio patrząc ile
Hej Mirki mam pytanie.
Ostatnio zadzwoniła do mnie mama, bym dowiózł jej klucze do domu bo się źle czuję. Nie było miejsc, stanąłem w podobnym stylu jak pan na zdjęciu. Na deskę rozdzielczą dałem kartkę, że zaraz będę o mój nr telefonu. Nie było mnie równo 4 minuty. Po powrocie do auta miałem całą szybę i lusterka boczne obklejone w karnych kutasach.
Naprawdę nie wolno zadzwonić? Serio patrząc ile
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Dla przypomnienia:
1) Po zapisaniu się na jakiś kurs jest on na koncie dożywotnio czyli do czasu usunięcia Udemy.com
2) Kupony mają ograniczenie czasowe i/lub ilościowe. Chcesz mieć jakiś kurs, to zapisuj się jak najszybciej. Smęty typu "a teraz jest płatne" ignoruję. Widocznie byłeś/byłaś za wolny/wolna.
3) Tak, śpię. Czasem nawet za dużo!
Nie chcesz pominąć żadnego wpisu? Obserwuj tag #kursyudemy i zapisz się do wołania: LINK
Zrobiłeś/zrobiłaś jakiś kurs? Oceń go w tagu #oceniamyudemy
Audio Editing Techniques for Instructors and Professionals
Intermediate Topics In App Development - Part One (Firebase)
PBN (Private Blog Networks) : The most Advanced SEO
How I make $10,000 a month with a Six Figure Billboard
Engage Your Audience with Animations in After Effects
Investing for Beginners
Install Wordpress in Laptop
Cisco Network CCNA IPv6 OSPF
The 25 Best Sleep Hacks for Better Sleep
10 Days to Better Sleep
How I walked off 30 pounds the old fashioned way in 60 days
Video Editing Essentials for Instructors and Professionals
Intermediate Topics In App Development - Part One (Firebase)
Promo Videos: How to Increase Sales with a Quality Video
Intro to Sales for Software As A Service (SaaS) Developers
Learn French Naturally For Children and the Young At Heart 2
Creating beautiful Android apps. From beginner to published.
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
! @nihil_novi @kruszyniasty @MirkoStats @ChineseMobilePhones @ksiengz @Hardporecorn @Madbest @Lolth @kavillock @Quilo @pauleta19 @rawciu @P0lak @mazi_ @masash @Netcod @Portabele @KarpatQ @Sunriseq @Siemil