Aktywne Wpisy
teslamodels +46
Mój największy życiowy sukces to brak gówniaków.
31 lat zaraz idę spać i bez problemów pośpie do 14.
Żadnego gówniaka nie będę musiał zawieść do szkoły.
Do tego brak kobiety i zbędnego #!$%@?.
Dużo tu osób które chcą być w związku, ale biorąc pod uwagę plusy i minusy przeważają minusy.
Dobra dosyć #!$%@? pora spać bez problemów
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°
31 lat zaraz idę spać i bez problemów pośpie do 14.
Żadnego gówniaka nie będę musiał zawieść do szkoły.
Do tego brak kobiety i zbędnego #!$%@?.
Dużo tu osób które chcą być w związku, ale biorąc pod uwagę plusy i minusy przeważają minusy.
Dobra dosyć #!$%@? pora spać bez problemów
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°
Runaway28 +31
#przegryw chuop na kolację zrobił sobie steka z pieczonymi ziemniakami i brokułami na parze( ͡° ͜ʖ ͡°)
Cześć Mireczki, potrzebuję waszej pomocy (głównie ekspertów od grafiki).
Mam problem z doborem odpowiedniej rozdzielczości. Chciałbym zrobić zdjęcie do druku
(za szybą) 3 metry na 80 cm. (szerokość na wysokość). Korzystam z programu Adobe Photoshop. Ile powinienem ustawić DPI i jaką rozdzielczość by w drukarni wydrukowali to w sensownej jakości i by Rodzice, dla których to robię, nie mieli pretensji. (Potrzebują do kuchni zdjęcie za szybą na ścianę, swoją drogą ładna rzecz - tak to wygląda: ! https://i.ytimg.com/vi/IOe8xy3A_p8/maxresdefault.jpg
@rafek1241: pali się z tym wydrukiem?
Najlatwiejsza opcja jest zawsze podpytanie drukarni, jesli nie drukuje sie czesto a stefan od druku nie potrafi odpowiedziec na takie proste pytanie to to znaczy, ze warto poszukac innej.
@rafek1241: mogę ci to jutro późnym wieczorem przygotować pod printernie tak żeby było w miarę ok natomiast licz się z tym że wypadkowi dostaniesz tiffa pod druk który NIE BEDZIE mały wiec jeśli zrzucisz to na płytę czy śledzia i masz możliwość podrzucenia tego do drukarni to będzie ok. Co DPI to przy takim princie 100 powinno być ok i zachować odpowiednią jakosc.