Aktywne Wpisy
Smarek37 +321
#remontujzwykopem #stolarstwo
Miraski zmontowałem znajomemu takie stare mebelki z odzysku. Ktoś wymieniał i miało iść na śmietnik a dostało drugie życie. Wiadomo nie jest to kuchnia jak z katalogu, ale po małych przeróbkach typu nowe cokoły, kilka wstawek i zrobieniu ściany z tej samej płyty mdf wyszedł całkiem sympatyczny efekt. Wiadomo, nie ma zgrania góry z dołem i szafka narożna przy zlewozmywaku też nie jest szafką narożną tylko taką przeróbką. Blat też
Miraski zmontowałem znajomemu takie stare mebelki z odzysku. Ktoś wymieniał i miało iść na śmietnik a dostało drugie życie. Wiadomo nie jest to kuchnia jak z katalogu, ale po małych przeróbkach typu nowe cokoły, kilka wstawek i zrobieniu ściany z tej samej płyty mdf wyszedł całkiem sympatyczny efekt. Wiadomo, nie ma zgrania góry z dołem i szafka narożna przy zlewozmywaku też nie jest szafką narożną tylko taką przeróbką. Blat też
wybryk_natury +179
3:29 na filmiku, niebieski nazywa Ewe Tylman "#!$%@?ą" przy jej ojcu.
Co o tym myslicie?
#ewatylman
za dużo szumu w tle jest, ale cos o #!$%@? mówi.
Pewnie powód morderstwa najbardziej prozaiczny z możliwych - zawód miłosny. Koleś był w niej zakochany na dodatek myślał zapewne że daje mu sygnały bo pozwala się obejmować jak ją odprowadzał plus niewiadomo co w tym klubie wcześniej było. Dlatego postanowił wykorzystać sytuację gdzie była pijana i spróbować nieco bardziej przyswirowac co spotkało się ze zdecydowaną odmową skutkiem czego doszło do szarpaniny( co tłumaczy jego siniaki i zadrapania) i wrzucił ją
@mixplus:
ciekawe czy kiedykolwiek dowiemy się prawdy. jeżeli nie znajdą się twarde dowody, to niebieski może sobie mówić cokolwiek
@kermitsl: Mógł mieć rację. Na fb ludzie pisali że na każdej imprezie robiła z siebie dętkę i była jak kobieta kot - ten mnie miau, tamten maiu.
@escobar:
@mixplus:
@newerty:
a nie uwazacie, że to bardzo głupie, że tak powiedział publicznie, przy świadkach i policji? przecież właśnie podał im motyw na tacy.
@escobar: tak. Jakiego konkretnego info oczekujesz? Czy ją ruchałem? Nie, nie ruchałem. Wejdź na fb na tą stronę na której jej szukają i czytaj komentarze - oczywiście jest tam cenzura, ale powinno ci się udać nieco wyłowić.