Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Nie mam już pojęcia co robić... 27 lat na karku, z różowa poznaliśmy się w szkole i jesteśmy w związku już 9 lat, mieszkamy razem od 7.
Na początku wszystko było super, wspieraliśmy się, odkrywaliśmy jak to jest być samodzielnymi i "dorosłymi", ja praktycznie od początku jak mialem 19 lv poszedłem pracować do firmy, gdzie zarabiałem ledwo ponad najniższa krajowa. Ona dostała się na jakiś staż w korpo, gdzie finalnie po latach
Na początku wszystko było super, wspieraliśmy się, odkrywaliśmy jak to jest być samodzielnymi i "dorosłymi", ja praktycznie od początku jak mialem 19 lv poszedłem pracować do firmy, gdzie zarabiałem ledwo ponad najniższa krajowa. Ona dostała się na jakiś staż w korpo, gdzie finalnie po latach

Przeglądam sobie marzenia dzieci ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
I jedno dosyć smutne.
źródło: comment_uXOu9bE00LVJqT7VeE42qHrDpy9PNEPT.jpg
Pobierzźródło: comment_SrCpjJHmBCqNwDNdCuaI8KmUpvAxomnm.jpg
Pobierzźródło: comment_Bu5kBLo8kIZzlxC5pzW9Aq0DjKaBktFG.jpg
PobierzOstatnio na jednej stronie tylko się #!$%@?łem.
Dzieciak chciał: "Iphone 6+ albo Samsung Galaxy 6" xD i pokazane zdjęcia dziecka a za nim #!$%@? kolekcja gier jakiej żaden wykopek nie ma, cała ściana pudełek itd :D mówię no #!$%@?, juz bo bym mu pomógł.
W ogóle na innej stronie to co drugie dziecko ma takie marzenia z kosmosu a tu widzisz, nawet maskotkę chcą.
Aż mi głupio jak czytam co te dzieci chcą, prześlę kilka złotych. Dzięki za link.
źródło: comment_4pI6HckcdqorhWpCXjK8kWhFVA3Kx25v.jpg
Pobierz61.Arek K. 18 172 L/pas90/dł.nog.-86/40 but muzyka,mechanika samochodowa i iinna spodnie dresowe ze STOPROCENT
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora