Wpis z mikrobloga

@FaktyTVN: Wait. Prezydent naszego kraju wyjeżdża w być może przełomową gospodarczo delegację do Chin, a Wy dziwicie się, że ludzi interesuje to bardziej, niż jakieś niedźwiadki w zoo, panie Helenki co się poślizgnęły na chodniku, czy jaką Wy tam jeszcze informacyjną papkę obecnie wciskacie. Zaiste zaskakujące. Dziękujemy też szanownym tefałenom za łaskę materiału na ten temat. Mamy już informacje o tym z zagranicznych mediów - naturalnie, nie mam tu na
  • Odpowiedz
@appylan: No co- fakt jest taki, że rozmowy o budowie nowego szlaku jedwabnego mogą zaważyć na przyszłej geopolityce i roli Polski na świecie. Przypomnij sobie o uniwersalistycznych pomysłach Ottona III i zmianie postrzegania Polski po niej. Ktoś potężniejszy miał na nas pomysł więc moje odwołanie się do Zjazdu Gnieźnieńskiego jest nieprzypadkowe.
  • Odpowiedz
@zgnily: Pomyliło ci się ze wstawkami pch24.

czy jaką Wy tam jeszcze informacyjną papkę obecnie wciskacie

@nvmm: Tak działa wolny rynek medialny lewaku. Załóż własną telewizję jak taki mądry jesteś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Reporterka mówi także o kulisach wycieczki po Wielkim Murze Chińskim,

@FaktyTVN:

Najważniejsza informacja. Nie to co jedwabny szlak, który może zmienić geopolitykę świata na kolejne dekady.
  • Odpowiedz
@Psychonaut: Wiesz, jak dla mnie mogą sobie całą dobę transmitować Muminki, ale jeśli jakaś stacja mianuje się ogólnopolską stacją informacyjną, to oczekuję od niej jakichś standardów, obiektywizmu, jakiejś priorytetyzacji...właśnie dlatego, że nie jestem lewaczką.

BTW. Po której stronie bata stoisz?
  • Odpowiedz