Aktywne Wpisy
kamilukamilu +9
Najpierw j-----m 5 lat jako konstruktor w korpo i robiłem studia z mechaniki, żeby mieć 5500 brutto, potem stwierdziłem, że tak się nie da i cudem półtora roku temu wskoczyłem do IT (Python+SQL i w pewnym stopniu Kotli), a teraz znowu szykuje się bezrobocie. K---a lvl 27, ostatni raz więcej niż 4 dni wolnego miałem po maturze 7 lat temu i dalej mam g---o w życiu. Przecież to jakiś k---a koszmar, niech
https://www.youtube.com/watch?v=nCadIojBAJE
Po oglądaniu zapraszam do zostawienia like na fanpage: fb.com/Voj4k
#hearthstone #voj4k
-Aggro Druid - nie gra się
-Midrange druid- nie gra sie
-Midrange Paladin- nie gra się
-Secret Paladin- nie gra się
-Freeze Mage- nie
Zastanawia mnie dlaczego Justicar? Przecież w tych "Topowych" deckach (gdzie brakuje Warriora o dziwo "Któego zawsze jest mniej bo jest drogi, ale na turniejach ostatnio w każdym setupie się pojawia bo Freeze Mage i Aggro próbujące grać na Reno decki) gra ona tylko w Midrange Palku i to nie zawsze... w Aggro Drucie sie nie gra, w Mid tak samo... w Secret tym bardziej... a Freeze niby co miałby dzięki niej osiągnąć :) Ragnaros zawsze będzie wart craftu, to że się jej teraz nie gra.. nie znaczy ze jest gorsza.. Boom definitywnie nie może być Przedostatni, bo gra się go w wiekszości decków.. więc dlaczego Sylvanas i Loatheb (Z którego się rezygnuje, ale może powrócić powoli) Miały by być wyżej niż Boom.
edit: Gdybym tworzył Ranking przydatnych legend w Mecie byłby to: