Aktywne Wpisy
d4wid +125
Powiedzcie mi, jak to trzeba być takim ignorantem, żeby wstawić post, że jego kot ma pękniętą miednicę, bo sobie go wypuszcza na dwór i nie widzieć korelacji, że kot=podwórko=śmierć?
Nie wiem, czy to kwestia wychowania czy po prostu posiadania wybujałego ego, że on wie lepiej.
Sama nazwa Kot Domowy już dużo mówi. Kot niszczy ekosystem. Te ptaszki co ćwierkają, inne mniejsze zwierzęta giną, bo ktoś wypuszcza drapieżnika.
Ja na przykład jak się
Nie wiem, czy to kwestia wychowania czy po prostu posiadania wybujałego ego, że on wie lepiej.
Sama nazwa Kot Domowy już dużo mówi. Kot niszczy ekosystem. Te ptaszki co ćwierkają, inne mniejsze zwierzęta giną, bo ktoś wypuszcza drapieżnika.
Ja na przykład jak się
arkan997 +183
http://www.neo24.pl/?p=bosch_mes_25c0
#sokowirowka #cokupic
Najpierw myślałem dokładnie o niej, potem pomyślałem, może lepiej poszukać jakąś 'lepszą' markę.
@sins: Dzięki za odpowiedź, niestety poza budżetem (mam sobie wybrać prezent).
Jak nawet odkladasz umycie na nastepny dzien to OTWIERAJ ja zeby nie byla zakryta bo po paru miesiacach zalatwisz kazda sokowirowke i kazdy sprzet. Zalatwilem tak pierwsza jak i dwa odkurzacze do cieczy. Od wilgoci zacznie Ci silnik wyć. Prawdopodobnie z winy lozysk. Chocbys i nawet za 2000zl kupil ta sokowirowke...