Wpis z mikrobloga

Dobra, nazwa nieskromna, ale właśnie o taką chodziło (moje nadwyrężone ego rośnie ( ͡° ͜ʖ ͡°) ). Mówiąc w jak największym skrócie, mam swój nowy ulubiony (i chyba najlepszy) kawałek. Bardzo podoba mi się stylistyka, w okół której krążyłem Arreat'em i Awoken God'em. Ale dopiero teraz osiągnąłem dokładnie to co chciałem osiągnąć. Taki Dubchestral chyba. Albo typowy Dubstep. Albo coś bardziej w stronę trapu. No i nie byłbym sobą gdybym nie wcisnął aspektu hibhobowego, w tym wypadku, stricte "rapowa" jest tylko część ostatnia. Outro. Bardzo w stylu Dope'ów. Jaram się ich bitami, więc wszystko jest w jak najlepszym porządku. Trochę późno, ale jaram się jak pochodnia że wyszło mi coś bardzo dobrego, i projekt od początku do końca jest dokładnie taki jaki bym chciał ( ͡° ͜ʖ ͡°). Także zapraszam do słuchania i oceny, szczególnie konstruktywnej krytyki.
Dziękuję @Thexil 'owi za soundcheck ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#muzyka #tworczoscwlasna #rap #trap #dubstep #chwalesie #instrumental #muzykaludiego
ludi889 - Dobra, nazwa nieskromna, ale właśnie o taką chodziło (moje nadwyrężone ego ...
  • 1