Aktywne Wpisy
Aniallica +28
Znacie kogoś kto popełnił #s---------o?
Ostatnio sobie uświadomiłam, że w każdym bloku w mojej okolicy przynajmniej jedna osoba się wylogowała. W większości królował sznur.
Ostatnio sobie uświadomiłam, że w każdym bloku w mojej okolicy przynajmniej jedna osoba się wylogowała. W większości królował sznur.

hirek_gawron +1210
Stop! żaby cZas!
źródło: temp_file9116077525699232344
Pobierz

#edit - wstęp do kawałka - @bestnickever thanks
#tool #muzyka #psychodela
Swoją drogą, oni to dopiero muszą mieć presję wydania tej płyty. Tyle lat, tyle błagań fanów, oby wyszło doskonale.
Niby w tym roku wreszcie skończyli batalie sądową i mają zielone światło ;) Pozostaje czekać
"We probably have 20 potential song ideas now. Of course, 20 won't be on the record. We're just jamming. But I'll tell you, there's nothing better than having too many good songs then not enough. It's great. You pick your faves."
Zbieraja pomysły dopiero :D ?
"My philosophy has always been, 'It's not good when it's done, it's done when it's good."
Wszystko w temacie :P
Jak na moje możemy być spokojni. Niewzruszenie wierzę, że nowy album zgniecie mi mózg:) Mało już na tym świecie zostało zespołów, które tak obchodzą się z muzyką. Mam
Ogółem Tool ma ten komfort, że fani i tak będą czekać na nowy album, bo to najlepszy zespół na Ziemii. Jestem pewien, że otrzymamy materiał na
K---a, to by było dopiero coś. Ale jakby nie patrzeć, jeśli nie oni to kto?(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)