Wpis z mikrobloga

@Akhme: Słyszałem już, zbyt krótkie żeby ocenić i się wciągnąć, urwane w najlepszym momencie.. ;)
Swoją drogą, oni to dopiero muszą mieć presję wydania tej płyty. Tyle lat, tyle błagań fanów, oby wyszło doskonale.
  • Odpowiedz
@Tidehunter: Nie wiem, Tool jak zwykle nie mówi prawie nic o swojej pracy, a pozostali członkowie z poszczególna realizowali swoje projekty..
Niby w tym roku wreszcie skończyli batalie sądową i mają zielone światło ;) Pozostaje czekać
  • Odpowiedz
@bestnickever: czy ja dobrze rozumiem

"We probably have 20 potential song ideas now. Of course, 20 won't be on the record. We're just jamming. But I'll tell you, there's nothing better than having too many good songs then not enough. It's great. You pick your faves."

Zbieraja pomysły dopiero :D ?
  • Odpowiedz
@Akhme: jak mowi tam wybiora te najlepsze a poki co ogrywaja. Wiadomo, ze nie maja jeszcze w calosci piosenki zadnej gotowej bo Maynard przyjdzie z tekstem jak juz czesc instrumentalna bedzie gotowa
  • Odpowiedz
@bestnickever: @Akhme: @Tidehunter: @spiralout: bardzo dobry i treściwy wywiad, na reddicie ktoś nawet rzucił, że nareszcie podpytali odpowiednią osobę;) i nie żebym miał coś do Maynarda, ale wśród jego ironii i sarkazmów można się czasem pogubić.
Jak na moje możemy być spokojni. Niewzruszenie wierzę, że nowy album zgniecie mi mózg:) Mało już na tym świecie zostało zespołów, które tak obchodzą się z muzyką. Mam
  • Odpowiedz
@spiralout: tyle, że to ostatnio właśnie ten hype raczej skłaniał się ku temu, że album nie powstanie a Maynard ma wszystkich w dupie - a była to tylko mieszanina niekompetencji dziennikarzy, łykania wszystkiego jak popadnie i rozdmuchiwania dalej przez jakichś półmózgów, no i oczywiście sarkastycznych wypowiedzi samego Keenana. Ale pisałem o tym chyba już trochę postów niżej pod tagiem:) Nie wiem, w jak głębokim poważaniu Adam musiałby mieć fanów, żeby
  • Odpowiedz
@florekflorek: Jak ostatnio sprawdzałem wypowiedzi związane z Toolem to nigdzie nie wyczytałem że album ma nie powstać. Wręcz przeciwnie, wszędzie coś wrzucali o tym, że album powstaje. To cytaty, to zdjęcie ze studia, to wywiad, to fragment utworu. Przepraszali za tak długi czas oczekiwania.

Ogółem Tool ma ten komfort, że fani i tak będą czekać na nowy album, bo to najlepszy zespół na Ziemii. Jestem pewien, że otrzymamy materiał na
  • Odpowiedz
@spiralout: masz rację, bardziej chodziło mi o interpretacje wypowiedzi Keenana jakoby był negatywnie nastawiony do Toola i fanów.

Mam tylko nadzieję, że przebiją samych siebie.

K---a, to by było dopiero coś. Ale jakby nie patrzeć, jeśli nie oni to kto?( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz