Aktywne Wpisy
ladylurkini +53
co powstrzymuje was przed ubieraniem się w ten sposób?
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Siema.
Czy Wasze #rozowepaski tez wymagają byście robili rzeczy "po ich"?
Moja siedzi w domu na macierzyńskim i wczuwa się w kierownika domu. Ja po powrocie z pracy zwykle chcę spędzić czas z dzieckiem albo jak spi, to coś porobię, co żona chce, by ona mogła polezeć.
Niestety zawsze konczy się to awanturą.
Posprzatałem w łazience? Źle!
Ugotowałem makaron? Źle - za twardy (był miękki, smakowałem)
Ugotowałem kurczaka -
Siema.
Czy Wasze #rozowepaski tez wymagają byście robili rzeczy "po ich"?
Moja siedzi w domu na macierzyńskim i wczuwa się w kierownika domu. Ja po powrocie z pracy zwykle chcę spędzić czas z dzieckiem albo jak spi, to coś porobię, co żona chce, by ona mogła polezeć.
Niestety zawsze konczy się to awanturą.
Posprzatałem w łazience? Źle!
Ugotowałem makaron? Źle - za twardy (był miękki, smakowałem)
Ugotowałem kurczaka -
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
"Muszkę noszą magicy, lekarze,prawnicy i profesorowie, a także wszyscy Ci, którzy chcieliby wyglądać jak oni. Jednak najważniejszy jest fakt, że muszka jest bezpośrednim sposobem na przekazanie światu, że nie zważa się na opinie innych."
nie grając pod ludzi można uzyskac tylko kilka %, lepiej by było postawić np. na tez sprawdzonego Wiplerka, który ogarnia marketing polityczny, a nie na Korwina ktory jest i plusem i minusem parti, Korwin filozof Mikke powinien byc tylko mężem zaufania parti, w ten sposob mielibysmy 4,9 % i potecjalne procenty elektoratu Swetra + gimbaza bedzie miec prawa wyborcze ( ͡€ ͜ʖ ͡€)
i wszyscy wolnosciowcy powinni sie lepiej organizować oddolnie, startowac na burmistrzow miast, radnych... organizowac jakies zbiorki, moze nawet stworzyc fundacje("konserwy dla chorych" lub "ratujmy stulejki" "wyprawka dla szczeniaczka"?) ogolnie zdobywać doświadczenie i zaufanie ludzi, sam Korwin z Wiplerem parti nigdy nie wprowadzą do sejmu
#jkm #korwin #wipler #4konserwy #jonaszkoranmekka # #jeszczemnieboliczteryprocent
Problem jest taki, że korwin #!$%@? samorzodowe wybory i nic nie robi, by ogarnietych ludzi na dolnym szczeblu polityki werbować. Bo przecież są kuce i polityka memowa.
Od zawsze należało schlebiać motłochowi aby wygrać wybory. Oszukiwanie ludzi dla ich dobra jest w polityce uzasadnione. Najważniejszą