@Ventura: a jak, taki mały negev xDD a działa też niezgorzej jak się umie zaskoczenie wykorzystać. Nawet na wielkich uber wymiataczach zarzekających się, że są zderankowanymi LEMami :D
@Gibbon: to tylko MG2. Inna sprawa, że nawet w MG2 spotkałem się z osobnikami gdzie zbierałem po 3-4 ace'y w meczu
@benethor: Żartujesz, że to jest MG2? Jeszcze nie nauczyli, żeby z celownikiem na grzybach nie latać? ( ͡°ʖ̯͡°) Ostatnio w MM trafił mi się chłopak o nicku bizon player, cały mecz grał z bizonem chociaż "grał" to dużo powiedziane. Też MG2 ( ͡°͜ʖ͡°)
@benethor: to po części jest lepsze od negeva, bo z negevem z reguły musisz się zatrzymać walnąć malutką serię i tak w kółko, a z tym biegniesz celujesz w jaja a przeciwnik dostaje w głowę xD ostatnio jak miałem ping lekko wyższy to bizon moją ulubioną taktyką
@Gibbon: tak bardzo g---o mnie obchodzi co inni myślą i tym, gdzie trzymam celownik:P Zwłaszcza grając bizonem i w biegu. Porządnym sprzętem celuje się w łeb, ale też idzie się inaczej, inaczej ustawia do strzału. Sam zresztą widziałeś, że to forcebuy motzno.
bo z negevem z reguły musisz się zatrzymać walnąć malutką serię i tak w kółko, a z tym biegniesz celujesz w jaja a przeciwnik dostaje w głowę xD
@Ventura: otóż właśnie to, i tak się wykańcza wielkich JAKI TO JA JESTEM HARDKOROWY TYLKO AK M4 AWP I CELOWNIK W ŁEB ZAWSZE W ŁEB NAWET JAK BIEGNIESZ ZA TEAMMATEM CELUJ W ŁEB NIEWAŻNE ŻE JAK PRZYPADKIEM STRZELISZ TO GO ZAJEBIESZ COLLATERAL
@benethor: nie przejmuj się hejterami ziomeczku. Nie znają to niech nie oceniają. Ja na LEMie gram głownie z P90 i w większości przypadków jestem 1-2 w tabeli
@benethor: przegrywalismy raz overpassa i w-------y kupiłem bizona. Powiedziałem ze lecę po ejsa. Nie kłamałem. Następne 3 rundy po 4k. Od tego momentu stałem się samozwanczym mistrzem bizona. Mecz wygrany. Przeciwnicy w-------i. Typowe LE
@Gibbon: to tylko MG2. Inna sprawa, że nawet w MG2 spotkałem się z osobnikami gdzie zbierałem po 3-4 ace'y w meczu
źródło: comment_7f6eJQd86ruLAuJMoXVoobtl146mPGGF.jpg
Pobierz@Ventura: otóż właśnie to, i tak się wykańcza wielkich JAKI TO JA JESTEM HARDKOROWY TYLKO AK M4 AWP I CELOWNIK W ŁEB ZAWSZE W ŁEB NAWET JAK BIEGNIESZ ZA TEAMMATEM CELUJ W ŁEB NIEWAŻNE ŻE JAK PRZYPADKIEM STRZELISZ TO GO ZAJEBIESZ COLLATERAL