Aktywne Wpisy
Maurelius +633
Mówcie, co chcecie, ale to jest stary, dobry, propaństwowy Tusk - podejmujący trudne i niepopularne decyzje, które na pewno odcisną się negatywnie na sondażach KO, ale konieczne i długofalowe, zgodne z interesem i bezpieczeństwem PAŃSTWA. Coś, czego pisowcy NIGDY nie potrafili zrobić, bo każde ich działanie było podejmowane w oparciu o badania jak odciśnie się ono na słupkach poparcia.
#sejm #polityka #bekazpisu #ukraina #wojna #rolnictwo
#sejm #polityka #bekazpisu #ukraina #wojna #rolnictwo
źródło: chrome_e2poHibVMS
Pobierz
Yagami +4

Ja miałem z kolei kilka małych i upierdliwych do noszenia pudełek z żarciem dla #szczury, spytałem o reklamówkę... Są. Po 20 groszy. A ja tylko z kartą. Super bulwo, wydaję 40zł i mam zapłacić za #!$%@?Ą REKLAMÓWKĘ HDPE JESZCZE DWAJŚCIA GROSZY, których 1000 sztuk w hurtowni kosztuje OSIEM CEBULIONÓW. Niestety charyzma chyba niezbyt u mnie motzno, bo reklamówki nie dostałem gratis ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Bonus rakcontent #rozowepaski:
kupiła co poszła do kasy chciała zapłacić kartą i w tym momencie nastąpiła tragedia
1.musiała wpisać pin do karty
2 chciała wziąć jakąś rzecz dla swojego psiego szczura do zjedzenia
3 zadzwonił jej telefon
Karyna oczywiście najpierw odebrała
Jeszcze kilka lat temu byly za darmo. Czesto podchodzili Janusze i Grazyny i brali po 5-10 z tekstem, wezme na zapas, przyda mi sie w domu. W koncu za darmo :)