Aktywne Wpisy
Wojciech_Skupien +812
Dopóki nie miałem dziecioka w wieku przedszkolnym, żyłem w błogiej nieświadomości, że na początku jesieni, gdy tylko pierwsze liście zaczną spadać z koron drzew, rozpoczynają się #!$%@? igrzyska w zbieraniu kasztanów.
Mój 3-latek dostał zadanie domowe, żeby pozbierać dary jesieni. Kasztany, żołędzie, szyszki, jakieś kolorowe liście.
Wziąłem młodego do pobliskiego parku, gdzie moim oczom ukazał się batalion matek z dziećmi z reklamówkami z biedronki. Dzieci przepocone, matki #!$%@?, że nie mogą tiktoka
Mój 3-latek dostał zadanie domowe, żeby pozbierać dary jesieni. Kasztany, żołędzie, szyszki, jakieś kolorowe liście.
Wziąłem młodego do pobliskiego parku, gdzie moim oczom ukazał się batalion matek z dziećmi z reklamówkami z biedronki. Dzieci przepocone, matki #!$%@?, że nie mogą tiktoka
Ryneczek +100
Dzień dobry. Przypominam, że Niemcy to naród wiecznych barbarzyńców i zbrodniarzy wojennych.
#4konserwy #iiwojnaswiatowa #dziendobry #polska
#4konserwy #iiwojnaswiatowa #dziendobry #polska
Jeśli historia sprzedaży którą udostępnia steam jest wiarygodna, można w prosty sposób policzyć ile Valve zarabia na prowizji ze sprzedaży skinów na markecie. Przykładowy link do historii sprzedaży: http://steamcommunity.com/market/pricehistory/?country=US¤cy=2&appid=730&market_hash_name=AWP%20|%20Redline%20(Field-Tested) . Trzeba być zalogowanym by zobaczyć zawartość.
Można z tego wyliczyć, że średnia cena dla AWP Redline dla całego okresu wynosi $6.71, a łącznie sprzedanych zostało 615111 sztuk. Jeśli biorą sobie z tego 15% prowizji, to daje im to $619 109 zarobku na tylko jednym skinie.
Zrobiłem takie wyliczenie dla każdego przedmiotu i wychodzi na to, że Valve od momentu wprowadzenia skinów zarobiło na samych tylko prowizjach: $127 933 626. Prawie 128 milionów dolarów. W ciągu tylko ostatnich 30 dni suma ta wyniosła $8 225 937.
Mam nadzieję, że niczego nie pokręciłem :D
#csgo #steam #valve
http://steamcommunity.com/market/priceoverview/?country=EN¤cy=3&appid=730&market_hash_name=AWP%20|%20Redline%20(Field-Tested)
Jak zautomatyzowałeś proces dla KAŻEGO przedmiotu?
@Piaer: lista przedmiotów i pętla