Wpis z mikrobloga

Trochę przewrotnie taguję ten wpis #ama - lecz nie bez powodu. Drodzy wykopowicze, czy ktoś z was ma jakieś pytania, które chciałby zadać amerykańskiemu pilotowi myśliwskiemu? Jutro z samego rana jadę do stolycy na wywiad z autorem tej oto książki. Oczywiście listę zagadnień, jakie chcę poruszyć, mam przygotowaną. Ale może coś nie przyszło mi do głowy? Może ktoś ma jakieś interesujące wątpliwości? Jeżeli tak, to do jutra rana możecie podrzucić propozycje swoich pytań. Każde ciekawe (może być trollujące, ale musi być ciekawe) pojawi się w wywiadzie.

#wojsko #lotnictwo #ama
  • 29
@CanisLupusLupus: Jeśli byłaby taka możliwość to prosiłbym o to samo co aes_sedai. Co prawda nic nie wygrałem, ale zwróciłbym Ci koszty tej książki. Jeśli byłaby taka możliwość to daj znać, wymienimy się nr telefonów to może się jakoś dogadamy i bym ją odebrał jutro w wawie, tylko nie wiem czy zdążę z lotniska wrócić.

Jeśli się nie da, to ok i sorka :)
@aes_sedai: A co tam :D

A tak na serio i tak miałem kupić tą książkę, ale jakoś ciągle nie było czasu zajść do księgarni, albo zwyczajnie zapominałem, a tu jest szansa nabyć ją z autografem to wiesz :D

A jak się nie da to trudno, przeżyję jakoś brak autografu :P
@Mike767er: Ja też miałem kupować, ale że tydzień temu kupiłem 3 knigi to stwierdziłem, że w maju kupię następną. Ale, jak mówisz, okazja jest wybitna (zwłaszcza, że już dwie przeczytałem :(! Będę #!$%@?ł "moich" pilotów F-16 książką z autografem ;D