Aktywne Wpisy
Wiecie co jest najgorsze? Chęć niesienia dobra w tym parszywym życiu i wielka, twarda pięść obcych ludzi na mojej gębie.
Ponad miesiąc temu ogłosiłam DARMOWĄ wycieczkę ze mną jako przewodnikiem górskim. Wytyczyłam autorską trasę, wyszukałam sponsora, który przygotował dla każdego uczestnika upominek w ramach propagowania czystości na szlakach. Wszystko to jak krew w piach. Początkowo uczestników zgłosiło się ponad 15, liczyłam na fajną zabawę bo zgłosili się również dorośli z dziećmi. Uprzedzając pytania- wycieczka miała być darmowa bo celem była promocja regionu i historia miejsc zapomnianych w Górach Sowich.
Fajnie? NIC, K---A, BARDZIEJ MYLENGO. ¯\(ツ)/¯
Do
Ponad miesiąc temu ogłosiłam DARMOWĄ wycieczkę ze mną jako przewodnikiem górskim. Wytyczyłam autorską trasę, wyszukałam sponsora, który przygotował dla każdego uczestnika upominek w ramach propagowania czystości na szlakach. Wszystko to jak krew w piach. Początkowo uczestników zgłosiło się ponad 15, liczyłam na fajną zabawę bo zgłosili się również dorośli z dziećmi. Uprzedzając pytania- wycieczka miała być darmowa bo celem była promocja regionu i historia miejsc zapomnianych w Górach Sowich.
Fajnie? NIC, K---A, BARDZIEJ MYLENGO. ¯\(ツ)/¯
Do
http://www.way2speak.pl/~wsc/ ?? chodzi mi o nauke angielskiego metodą tell me more. Mam okazję zapisać się ze zniżka i sie waham, może ktoś ma jakies doświadczenia?
#angielski #uczysie
W przypadku szkoleń językowych Tell Me More® każdy uczestnik ma możliwość nauki według indywidualnie zaplanowanej ścieżki rozwoju. Metoda Tell Me More pozwala na rozwój wszystkich umiejętności językowych: słuchania, czytania, mówienia i pisania, jak również poszerza słownictwo oraz pozwala na lepsze rozumienie gramatyki.
Nauka języka w formie e-learning polega na pracy on-line z interaktywnym kursem przy jednoczesnym korzystaniu ze wsparcia tzw. osobistego nauczyciela (realnego lektora), który pomaga w nauce, komunikując się z kursantami poprzez telefon, chat lub