Aktywne Wpisy
urzedniczatv +80
#famemma LINK PV CI KTÓRZY DOSTALI NIECH ZROBIA MI TU RENOMĘ DAJĄC PLUSA I KOM.
Ynfluencer +27
To jest dziwne, ale w jeden dzień wpadłem w kompletny dół, bo uświadomiłem sobie, że od wielu lat jestem w czarnej doopie i nawet nie zdawałem sobie z tego sprawy. Teraz już to wiem, że przegrałem i prawdopodobnie przegram resztę życia.
Facet w wieku 31 lat, mieszkający z toksycznymi rodzicami ze względów finansowych, związek na odległość, który już dawno miał skończyć się wspólnym mieszkaniem, ale kochany PiS wyrypał ceny kurników w kosmos.
Facet w wieku 31 lat, mieszkający z toksycznymi rodzicami ze względów finansowych, związek na odległość, który już dawno miał skończyć się wspólnym mieszkaniem, ale kochany PiS wyrypał ceny kurników w kosmos.
#starwarsbattlefront #starwars
jeśli oczekujesz jakiegokolwiek skilla w tej grze to nie kupuj, ja zrefundowałem po 7h gry. Wszystko fajnie przez pierwsze pare godzin, ale potem zaczyna #!$%@? #!$%@? system spawnow, #!$%@? spam granatami, #!$%@? wchodzenie do turretów i strzelanie w plecy rebeliantom. Ta gra niestety tylko wygląda i dźwięczy, nic poza tym.
Nie mówię że gra jest fatalna. gra sie w nią przyjemnie ale tylko przez krótki czas. warto wstrzymać się z zakupem aż wyjdą wszystkie dlc i kupić grę w dobrej cenie
ja się zastanawiam nad czym DICE tak pracowało odkąd poszedł announcement trailer podczas e3 2013.
Kupować grę to tylko za rok jak będą wszystkie DLC