Aktywne Wpisy
Viado +24
PIS PO jedno zło! Obie partie reprezentują ten sam wektor zła tylko skierowany w inne strony. Obie partie są tak samo skorumpowane, zepsute i składają się z kolesiostwa które niszczy nasz kraj. PIS ma swoją propagandę - TVP, PO swoją - TVN. Jedyne różnice dotyczą kwestii dotykających może 0.25% osób kraju czyli podejścia do skrobania i LGBT.
Wy serio nie pamiętacie co się działo za Tuska? ?Jak ludzie pracowali za 5zł bo
Wy serio nie pamiętacie co się działo za Tuska? ?Jak ludzie pracowali za 5zł bo

Elev +243
Przecież to są jakieś jaja
Czy pośrednicy nie działają w sumie na szkode swojego klienta? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mam wystawioną pewną nieruchomość na sprzedaż, dzwoni biuro:
-Dzień dobry, biuro takie i owakie, mam klienta który szuka czegoś podobnego w takiej okolicy
-dzień dobry, oferta aktualna, możemy sie umówić na oględziny
-no ok, to podpisze Pan umowe z naszym biurem i przywieziemy klienta
-halo halo, ale ja nie
Czy pośrednicy nie działają w sumie na szkode swojego klienta? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mam wystawioną pewną nieruchomość na sprzedaż, dzwoni biuro:
-Dzień dobry, biuro takie i owakie, mam klienta który szuka czegoś podobnego w takiej okolicy
-dzień dobry, oferta aktualna, możemy sie umówić na oględziny
-no ok, to podpisze Pan umowe z naszym biurem i przywieziemy klienta
-halo halo, ale ja nie

To już wiemy dlaczego nie rozumiesz.
Te atrybuty i tak nie mają znaczenia bo i tak można korzystać ze wszystkich opcji dialogowych, których jest 4 (hehe).
@ChuckNorris_: @Lumpart: To że nie jestem fanboyem to nie oznacza że nie jestem sympatykiem tego tytułu.
Tak jak napisałem gra się przyjemnie, ja rozumiem że to nie to co kiedyś ale ile można tak mówić.
@ediz4: #!$%@?łem odpowiedź i nie mogę edytować, chodziło o to że nie jestem ślepo zapatrzony na tytuł fallout i tylko f2 i f2.
@Mn1ch: Hm. To jest seria. Jakbym miał porównywać F3 i kolejne odsłony - w 4 nie grałem to zupełnie nie ma podbicia pomijając oprawę graficzną. A że porównanie będą to chyba oczywiste ze względu choćby na tytuł i to samo uniwersum.