Wpis z mikrobloga

Dżentelmeni z Wykopu! Zastanawiałam się kogo o to zapytać jeśli nie Was (tak naprawdę zostaliście wybrani drogą tajnego losowania). Poczujcie taki motyw: facet spotyka się z dziewczyną, i przy każdej możliwej okazji, totalnie z dupy wspomina o "fajnych laskach". Tu widział fajną laskę, na którą wszyscy się gapili, tam widział fajne laski, które coś tam, i tak dalej.

Stawiając pytanie krótko, o #!$%@? chodzi?

#pytanie #rozkminy #panowie ##!$%@?
  • 24
  • Odpowiedz
@ms_94: O której?

@Velan: Nie chodzi o słownictwo, tylko o sam fakt ciągłego wspominania o jakiś tam fajnych dziewczynach.

Jedna będzie miała na to #!$%@?, inna się przejmie, i tutaj właśnie ta druga opcja jest grana. Mówię jej WALIĆ LESZCZA, na cholerę się przejmować, no ale niestety
  • Odpowiedz
@Threepwood: Może. Jeśli tak to straszna bieda. Wiadomka, że są na świecie fajne i fajniejsze laski, ale mówienie o tym dziewczynie, z którą typ się spotyka nie jest chyba zbyt rozsądne. A że ona dość wrażliwa jest na tym punkcie to wychodzi straszna #!$%@?
  • Odpowiedz
@Aerials: Jedna ma #!$%@?, inna się przejmie, tak samo: jednej chodzi o słownictwo, innej ono nie przeszkadza. Dla mnie takie gadanie świadczy o poziomie - zarówno chodzi mi o formę (pamiętając, że znajduje się owy rycerz w obecności kobiety), jak i o treść.
  • Odpowiedz
@Velan: Fakt. Nie chodzi o to, żeby tworzyć utopijną aurę pt. "inne kobiety nie istnieją". Wiadomo, że tak nie jest, ale zupełnie czym innym jest mówienie o tym dziewczynie, którą sobie wybiera. W końcu to nie jego kumpel, z którym mogą oceniać dziewczyny w skali 1-10
  • Odpowiedz