Widać że kitaniec troszczy się o mój portfel, nie chce żebym musiał dopłacać( darmowa rejestrowana). W tym momencie wiem że przesyłka nie dotrze (nawet jeżeli zostanie dostarczona (⌐͡■͜ʖ͡■) . Warto dodać że 35 z 45 moich zamówień powinno być wysłane paczka rejestrowaną :) #aliexpress
@L3AD3R: A później się wykopki dziwią, że majfrendy nie chcą do Polski wysyłać. Zamówiłeś kawałek tektury za 8 złotych, a chcesz się kłócić jakby o grubą kasę chodziło. Nie mam może jakiegoś wielkiego doświadczenia z aliexpress, ale jeszcze nie miałem problemów ze zwykłym listem nierejestrowanym. A jeśli mówisz, że "przesyłka nie dotrze (nawet jeżeli zostanie dostarczona" to jesteś zwykłym oszustem i nie masz się czym chwalić.
@takijakislogin: troche nieprawda co mówisz, dlaczego? to jest na tej samej zasadzie jakby zamówil na alledrogo rzecz listem poleconym za 7zł, a wysłali zwykłym za 2zł - może dojsc moze nie dojsc. Cala akcja 11.11 polegala na tym że sie używa kuponów, cene wlascicielowi sklepu powinien wyrównac serwis aliexpress. Mógł od razu napisac ze wysyla china ordinary small packet plus - nie bylo by dla mnie problemu, ale to ja
@takijakislogin: to chińczyk jest złodziejem i oszustem - zamawiasz daną usługę i jej nie dostajesz bo on sobie wysyła tak jak mu lepiej mimo, że wybrałeś z AIRMAIL bo chciałeś AIRMAIL a nie to co on sobie chce
I jak tu już wiele osób pisało - trzeba ich j---ć za to na każdym kroku bo z hasła AIRMAIL REGISTERED zrobili sobie hasło reklamowe
@L3AD3R: Powiem tak: fakt, że ktoś jest, lub nie jest rzetelny nie ma nic do tego, że oszustem będziesz (?) również Ty... Warto dla czterech groszy? (dzięki @csmrex za poprawienie kwoty). Z przykładem z allegro zgodzę się tylko częściowo z tego względu, że na allegro za wysyłkę dodatkowo płacisz.
@takijakislogin: ale dlaczego nadal nazywasz mnie oszustem!? że domagam się aby inni nie oszukiwali, chłopie ogarnij się. Już nawet nie chodzi mi o te 4 grosze które mi wytykasz, tylko w imie zasad
@L3AD3R: >ale dlaczego nadal nazywasz mnie oszustem!? że domagam się aby inni nie oszukiwali Nie, nie dlatego. Powód jest prosty: zamierzasz stwierdzić, że nie dostałeś paczki - nawet jeśli ją otrzymasz. Pozwól, że zacytuję: "W tym momencie wiem że przesyłka nie dotrze (nawet jeżeli zostanie dostarczona (⌐͡■͜ʖ͡■)"
Gratuluję mózgu osobie w zakładzie karnym która zdecydowała się wypuścić mojego ojczyma recydywistę na święta. Tak skończyła się jego wizyta... #zalesie #zk
#aliexpress
źródło: comment_lzP87t9GxSAPUytXmm3P7CziPJi6nMdj.jpg
PobierzI jak tu już wiele osób pisało - trzeba ich j---ć za to na każdym kroku bo z hasła AIRMAIL REGISTERED zrobili sobie hasło reklamowe
Warto dla czterech groszy? (dzięki @csmrex za poprawienie kwoty). Z przykładem z allegro zgodzę się tylko częściowo z tego względu, że na allegro za wysyłkę dodatkowo płacisz.
czy dostanie ten produkt? - nie
dostanie jakiś gift od majfrenda zwykłą przesyłką
Nie, nie dlatego. Powód jest prosty: zamierzasz stwierdzić, że nie dostałeś paczki - nawet jeśli ją otrzymasz.
Pozwól, że zacytuję: "W tym momencie wiem że przesyłka nie dotrze (nawet jeżeli zostanie dostarczona (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)"
czy może jakiś prezent z chin?