Wpis z mikrobloga

@Rosuene: Co jest złego w wybieraniu oferty gdzie zapłacą więcej? Jeśli będziesz dorosły (zakładam po komentarzu, że nie jesteś) i będziesz pracował, a ktoś zaproponuje Ci lepsze zarobki i przejdziesz to też powinienem Cię wyśmiać?
@parachutes: Jak nie wiesz czym jest zmiana klubu gdzie wszyscy traktują się jak rodzina na lokalnego rywala to po prostu nie zabieraj głosu, bo nie masz o tym pojęcia, próbujesz wywołać gówno burze poprzez swój uparty ból dupy, jeszcze z nutą hipokryzji bo to nie ja podałem pierwszy argument pracy, skończyłem.
@Rosuene:
Koleś jest Argentyńczykiem, dla niego ma znaczenie czy gra dla Boca Juniors czy River Plate. Ma #!$%@? na wojny między MC i MU i granie dla jednych, kiedy kibicuje się innym to nie hańba.
Zresztą byś się zdziwił, jak wielu piłkarzy gra dla klubów, którym nie kibicują - na przykład w takim Arsenalu Walcott to fan Liverpoolu, Ramsey jest fanem United a Wilshere West Hamu. A każdy gra w Gunners
@Rosuene: To dosyc oczywidte jak City bylo i jest taka mala kolonia argentynska, po prostu czul sie tutaj lepiej. Dlatego tez jak Messi kiedykolwiek mialby odejsc z Barcelony to City bedzie faworytem.