Aktywne Wpisy
dziobnij2 +25
Jestem #przegrywpo30tce Poszedłem sobie, jak zwykle, do maczka na kawę. Na sali zauważyłem, że młoda dziewczyna i młody chłopak siedzieli przy jednym stoliku. Siadłem bezpośrednio obok nich, przy stoliku obok, aby posłuchać o czym gadają. Przez kilka minut jedli, a po chwili zaczęli rozmawiać o życiu, o pracy, o tym, że mają ciężko. Zwykłe tematy. Ja mam 34 lata i przez 34 lata nigdy nie rozmawiałem w ten sposób z
wscieklizna_irl +34
Link do do highlight: http://www.realitymod.com/forum/f196-pr-highlights/139301-polish-comfac-development-update-2-a.html
Dla niewtajemniczonych:
Project Reality jest to darmowa gra (a niegdyś mod do Battlefield'a 2) skupiająca się na realistycznych wielkoskalowych bitwach dla 50vs50 graczy odbywających się wokół szeroko pojętej współpracy oraz komunikacji. W grze dostępnych jest obecnie kilkanaście bardzo dobrze odzwierciedlonych frakcji - od Armii USA i Francję po Hamas i IDF.
My jako polska społeczność Project Reality tworzymy własną armię. O ile mi wiadomo będzie to pierwsza darmowa gra fps umożliwiająca wcielenie się w żołnierzy Wojska Polskiego.
#projectreality #squadgame #gry #darmowegry #wojskopolskie #militaria #battlefield
Moze
Zaczynałem go ciągnąć z Uncle_Bluesem za początków PR'a, kiedy frakcji było parę sztuk. Zaczęliśmy jeszcze przed Kanadyjczykami chyba ;) Zajmowałem się udźwiękowieniem, były już arkusze z tłumaczeniami każdej komendy, okrzyku, itp.
Niestety przygaśliśmy, bo nie było chętnych do robienia modeli głównie.
Powodzenia i pozdrawiam chłopaki, oby zobaczyło to światło dzienne ;)
Weteran pierwszych turniejów i członek MEC, Veres / Walatch (⌐
Pozdrawiam!
@signap: No taki charakter mają tego typu gry. Ale gdy zagra się tę jedną rundę gdy wszystko działa, współpracuje to nie chce się już grać w nic innego. Taki właśnie
Outpost - styl afgański z terenami górskimi i miejskimi. Głównie w trybie Insurgency i Skirmish. 2x2km.
Shahadah - styl iracki z dużym miastem oraz rzeką. Tryb AAS. 2x2km.
Rabe - obrona polskiej miejscowości przed inwazją Rosyjską w Bieszczadach. 4x4km