Wpis z mikrobloga

Z okazji Święta Niepodległości wspólnie z zespołem przygotowaliśmy update z nowymi informacjami dotyczącymi zawartości nowej frakcji Polskich Sił Zbrojnych do gry Project Reality.
Link do do highlight: http://www.realitymod.com/forum/f196-pr-highlights/139301-polish-comfac-development-update-2-a.html

Dla niewtajemniczonych:
Project Reality jest to darmowa gra (a niegdyś mod do Battlefield'a 2) skupiająca się na realistycznych wielkoskalowych bitwach dla 50vs50 graczy odbywających się wokół szeroko pojętej współpracy oraz komunikacji. W grze dostępnych jest obecnie kilkanaście bardzo dobrze odzwierciedlonych frakcji - od Armii USA i Francję po Hamas i IDF.
My jako polska społeczność Project Reality tworzymy własną armię. O ile mi wiadomo będzie to pierwsza darmowa gra fps umożliwiająca wcielenie się w żołnierzy Wojska Polskiego.

#projectreality #squadgame #gry #darmowegry #wojskopolskie #militaria #battlefield
A.....l - Z okazji Święta Niepodległości wspólnie z zespołem przygotowaliśmy update z...

źródło: comment_85eAri1QwJL6uLpi5vNqVksV2KJOQ1WT.jpg

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@emcter: Minie naprawdę SPORO czasu zanim Squad dorówna contentem Project reality. Ludzie nadal będą w to grali z powodu mnogości frakcji a także mniejszych wymagań sprzętowych. Zresztą PR jest darmowy a Squad nie będzie.
  • Odpowiedz
@Antol: Wszystko fajnie, tyle slyszalem pozytywow o BF2 - zainstalowalem, lipa, moze 10 lat temu to bylo cos (wtedy to ja wolalem ET), dzis preferuje wlaczyc BF3/4. Podobnie w PR - symulacja, pojazdy, fizyka, itd Gralem przez godzine to wiecej chodzilem niz czegos zrobilem. ARMAx to problemy z optymalizacja, czy nowa czy stara - dziala kiepsko. Nie mowie ze to sa zle gry, BF2 i PR - sa specyficzne.

Moze
  • Odpowiedz
@Antol: Hohoh, widzę panowie, że ciągniecie projekt, szanuję.
Zaczynałem go ciągnąć z Uncle_Bluesem za początków PR'a, kiedy frakcji było parę sztuk. Zaczęliśmy jeszcze przed Kanadyjczykami chyba ;) Zajmowałem się udźwiękowieniem, były już arkusze z tłumaczeniami każdej komendy, okrzyku, itp.
Niestety przygaśliśmy, bo nie było chętnych do robienia modeli głównie.

Powodzenia i pozdrawiam chłopaki, oby zobaczyło to światło dzienne ;)
Weteran pierwszych turniejów i członek MEC, Veres / Walatch (
  • Odpowiedz
@Bydle: Dzięki. Mam nadzieję, że teraz się uda. Wszystkie modele są już w grze. Teraz tylko dubbing i testy, poprawki, testy, testy... To dla mnie sprawa honoru. Każdy gracz w Project Reality powinien móc zagrać swoją armią.
Pozdrawiam!
@signap: No taki charakter mają tego typu gry. Ale gdy zagra się tę jedną rundę gdy wszystko działa, współpracuje to nie chce się już grać w nic innego. Taki właśnie
  • Odpowiedz
@shocik: 3 nowe mapy:
Outpost - styl afgański z terenami górskimi i miejskimi. Głównie w trybie Insurgency i Skirmish. 2x2km.
Shahadah - styl iracki z dużym miastem oraz rzeką. Tryb AAS. 2x2km.
Rabe - obrona polskiej miejscowości przed inwazją Rosyjską w Bieszczadach. 4x4km
  • Odpowiedz