1. Przesyłka kurierem nie gwarantuje braku Vatu, a wręcz podwyższa jego szanse ( ͡°͜ʖ͡°) (Wyjątkiem jest wysyłka kurierem z UE, ale żadnej takiej informacji na tej aukcji nie widzę.) 2. Sprzedawca ma ponad 5700 transakcji, więc nie jest to taki, który olewa klienta. Jak dla mnie bierz śmiało :)
Mirki, macie w życiu osoby, których nie możecie zapomnieć pomimo upływu wielu lat? Chodzi mi o jakieś platoniczne miłości, obiekty westchnień. Ja do tej pory nie mogę sobie z tym poradzić, nawet zajęcie się czymś nie pomaga
#goldway #aliexpress #banggood #gearbest
Stracisz na przewalutowywaniu ~20zł. Lepiej zapłać przez Przelewy24
Jak kupisz to wtedy masz możliwość płacenia przez Alipay i inne. I tam też są Przelewy24.
1. Przesyłka kurierem nie gwarantuje braku Vatu, a wręcz podwyższa jego szanse ( ͡° ͜ʖ ͡°) (Wyjątkiem jest wysyłka kurierem z UE, ale żadnej takiej informacji na tej aukcji nie widzę.)
2. Sprzedawca ma ponad 5700 transakcji, więc nie jest to taki, który olewa klienta. Jak dla mnie bierz śmiało :)
Śmiało kupuj na Aliexpress. Masz ochronę kupującego, więc w razie czego dostaniesz pełny zwrot pieniędzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tak. Szansa na Vat to ok. 30%. Albo dostaniesz Vat, albo nie. To jest niestety loteria :)