Aktywne Wpisy

truskafa +1
Jak to jest faceci, piszecie do dziewczyny pierwsi na #tinder jak się wam podoba?
Zastanawiam się z czego to wynika, że mam tak dużo par a tylko czasem odezwie się jakiś facet.
Wiem, że korona by mi nie spadła gdybym sama pierwsza napisała, ale już czasem tak robiłam i później. Gdzie uważam, że jestem atrakcyjna i takie też dostaję komentarze. Może patrzycie mocno na opis a ja go nie mam na przykład?
Zastanawiam się z czego to wynika, że mam tak dużo par a tylko czasem odezwie się jakiś facet.
Wiem, że korona by mi nie spadła gdybym sama pierwsza napisała, ale już czasem tak robiłam i później. Gdzie uważam, że jestem atrakcyjna i takie też dostaję komentarze. Może patrzycie mocno na opis a ja go nie mam na przykład?

Ostatnio powtórzyłem sobie wszystkie części "Obcego", wraz z "Prometeuszem".
Obejrzałem też "Obcy:Przymierze"; Tej części nie oglądałem. No i nie zawiodłem się, aczkolwiek nie ma szału w porównaniu z poprzednimi częściami.
Potem wziąłem się za dwie części "Alien vs Predator".
Jedynka to klasyka, ale dwójka była słaba. Pamiętam że miałem kiedyś taką kopię drugiej części, że nic nie było prawie widać na ekranie,
no ale okazało się że niewiele straciłem.
Teraz zastanawiam się
Obejrzałem też "Obcy:Przymierze"; Tej części nie oglądałem. No i nie zawiodłem się, aczkolwiek nie ma szału w porównaniu z poprzednimi częściami.
Potem wziąłem się za dwie części "Alien vs Predator".
Jedynka to klasyka, ale dwójka była słaba. Pamiętam że miałem kiedyś taką kopię drugiej części, że nic nie było prawie widać na ekranie,
no ale okazało się że niewiele straciłem.
Teraz zastanawiam się
źródło: 152
Pobierz

"Odwiedziliśmy kolejną szkołę.
Dzisiaj po śniadaniu ruszyliśmy do szkoły oddalonej o 20km od naszego domu. Trasa niestety zajęła ponad 2,5h.
Najpierw zatrzymaliśmy się w miejscowości Maua, porcie docelowym uchodźców z Somalii. Stamtąd każdy rozjeżdża się w swoją stronę.
Mniejsza. Musieliśmy tam stanąć, ponieważ mieliśmy dziurę w oponie i trzeba było to naprawić. Zajęło to 30 minut, w tym czasie skoczyliśmy do marketu, gdzie kupiliśmy wielki karton chleba dla 200 dzieciaków i trochę słodyczy. Przed marketem odbywały się zawody w jedzeniu chleba na czas, więc mieliśmy kolejna darmowa atrakcje. Ruszamy. Kolejne 8 km zajęło nam 1,5 godziny. Widząc skały przed nami nigdy nie pomyślałbym, że tam można wjechać samochodem...a jednak.
Od 13 do 16 byliśmy w szkole w małej wiosce należącej do 1 plemienia. Szkoła zrobiona jest z krowiego łajna i kijków, więc słabo. ALE... prąd i iPady mają. To jest jakaś kompletna parodia, ale tak postanowił rząd, więc tak musi być.
Po krótkim obejściu szkoły zaczęliśmy karmić dzieciaki, poszło 35 bochenków chleba i 5 kg ciastek. Każdy z 200 uczniów otrzymał nowe ubrania, 120 z nich rownież plecaki i przybory szkolne.
Teraz zaczynamy żuć mirę, czyli tutejszy narkotyk. Mamy duży zapas, więc teraz tylko czekać na efekty "
Jeśli chcesz być na bieżąco: https://www.facebook.com/hubertpleskot
#pomoc #pomagajzwykopem #afryka #podroze
źródło: comment_wtUPmKQBHT51FGhRHsU22Ir8mVFgUyfD.jpg
Pobierz