Wpis z mikrobloga

#coolstory #csi #z---------------a

Byłem z dziewczyną przed momentem w osiedlowym Lidlu, jak to ona zaaferowana z wielkimi planami gastro na dziś wieczór (przyjmujemy znajomych) pakuje rzeczy do koszyka z pędem typa z akcji "bierz co chcesz" z Saturna...

Prowadzę wózek przed siebie bezwładnie patrząc się przed siebie, nagle widze typa, taki okolo 30latek ubrany w fajną koszulę, stoi przed półką sklepową i pakuje do swojej torby paczkowane dania, porcje z kurczaka, łososia i c--j go wie co tam jeszcze...

Wskazuję dziewczynie faceta a ona się uśmiecha bo facet tak n-----ł sobie rzeczy do torby ze biedny nie może jej dopiąć...

No nic stwierdziłem że jako to mój osiedlowy sklep ekipe z widzenia pracującą znam to, stwierdzam że idę do kierownika sklepu, akurat ubiór ich wskazuje kto jest kierownikiem sklepu na zmianie, podszełem do faceta i mówię mu że koleś ten i ten na bezczela postanowił sprawdzić pojemność swojej torby waszymi produktami i że szczerze wątpie czy będzie chciał za nie zapłacić.

Powiedział że dziekuje bardzo i że zajmie się tym... Pan został zlokalizowany następnie poproszony do pokoju zwierzeń, a dalszy scenariusz pewnie jest taki sam jak w filmie "supermarket" z Dziędzielem w roli głównej.

Dwa odmienne podejścia do sprawy.
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Shewie: prawidłowa reakcja ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็(ツ)ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้
  • Odpowiedz
@Shewie: A co, jeżeli nie chciał brać lidlowego wózka, pakował rzeczy do swojej torby po czym chciał je wypakować przy kasie i zapłacić?
  • Odpowiedz