Aktywne Wpisy
Maczuga_Herkulesa18 +164
Dzisiaj wyjazd firmowy więc jak zwykle obrączka zjeżdza z palca i czas na zabawe z Julkami lvl 22 z działu sprzedaży :) Raz się żyje #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Fandolores +75
Naszła mnie taka myśl. Znacie jakieś mało spotykane lub nietypowe nazwiska? U mnie na osiedlu jest dziewczyna która z panny miała Kot, a wyszła za chłopaka który się nazywa Mruczek i została przy dwuczlonowym nazwisku Kot-Mruczek. Chyba całe życie na siebie czekali xD znam też osobę która miała na nazwisko Szczur, poznał kobietę swojego życia, ale dała mu ultimatum że musi zmienić nazwisko, bo nie wyjdzie za Szczura i zmienił na Szczurkowski
Po pierwsze witam wszystkich!! Dopiero do was dołączyłem. :D
Po drugie chciałem się wyżalić. A co mi tam, jak inni mogą to i ja. Mam tak, że zbyt szybko się zauraczam. Starczy, że trochę pogadam z dziewczyną i już o niej myślę przez pół dnia. Czekam na nią na facebooku, żeby jej coś napisać. Nie robię nic produktywnego. Kurde, ostatni miesiąc straciłem, bo czekałem na fb czy mi napiszę, albo kiedy sie pojawi!!! Podchodzę do niej jak ślepy do gotowania. I to oczywiście zwykle dziewczyny zajęte, albo jakiś za wysoki standard. A ja mam wrażenie, że jest zajęta, ale nie jest szczęśliwa i może jednak mnie wybierze. Hahahahah :D Miesiąc z życia w #!$%@?!!!! Toż to tragedia i katastrofa. Mogłem się języka poduczyć, albo pracę magisterską napisać w tym czasie. Jeszcze idealizują ją w głowie, że to ta jedyna najwspanialsza.
Próbuje przestać myśleć, ale nic z tego!! Było już sporo takich dziewczyn. Ale to nie chcę przejść, a mam już 24 lata (i oczywiście nie, nigdy nie miałem dziewczyny).
Kiedyś była taka jedna dziewczyna, w której byłem zauroczony jakiś czas. Teraz mi przeszło i wydaję mi się, że ona mnie bardzo lubi, ale ja już mam w głowie inną.....
Mam wrażenie, że już pół życia straciłem na takim rozmyślaniu chorym. Objawy są wiadome: mam zaniżone poczucie własnej wartości, jestem nieśmiały. Ale przede wszystkim jestem chory. :D Jak tu żyć?!
#przegryw
@dziub3:
1) #tagujtogowno
2) Ty sam wiesz co.
Nie siedź przy kompie. Spotkaj się z ludźmi. Kobiety to tylko ludzie i najlepiej to zobaczyć w realu ;p
Witamy w gronie!
@Avario: Raz na jakiś czas wyjdę, ale moja lista zainteresowań nie jest zbyt długa
Komentarz usunięty przez autora