Aktywne Wpisy
ZenujacaDoomerka +14
Wiecie co mnie fascynuje? Siedzę sobie na grupie tinderowej typu ostrzeganie przed facetami i ja naprawdę nie rozumiem czemu faceci zamiast celować w kobiety które chcą seksu to obiecują związki kobietom które chcą stałej relacji a później po seksie je olewają.
Dosłownie masa postów "nawet poznał mnie z rodzicami , jak dostał czego chciał to zniknął" no nie rozumiem po prostu. Tyle czasu spędzonego, rozmowa z rodzicami itp tylko po to by
Dosłownie masa postów "nawet poznał mnie z rodzicami , jak dostał czego chciał to zniknął" no nie rozumiem po prostu. Tyle czasu spędzonego, rozmowa z rodzicami itp tylko po to by
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
bylam w domu na świeto zmarłych, mialam skonczyc projekt na zajęcia
ale mamełe mówi "no weź anonka psa na spacer, odstresujesz się przed powrotem na studia, do he he miasta''
no to biere psy, ide. poszłam na plażę (turystyczna miejscowość) i rzucam patyki itp,
nagle słyszę szelest reklamówki, patrzę, mój głuchy pies liże jakąś zrywkę z biedry.
No to IDE, zakrwawiona bluza, reklamówka, pewnie ktoś znowu szczunięta utopił, ale krwi dużo...
wzięłam patyk, odkryłam bluzę a tam noworodek
#!$%@?ło.jpg
policja, zeznania, itp
śledczy: "a czyje to dzieciątko??" (pewnie Twoje )
ja #twnobf
potem w domu ktos puka do drzwi. otwieram, dziennikarz, kamery, pyta sie czy wywiadu udziele.
Pytam skąd, mówi ''tvn'', mówię "super stacja #!$%@?, superstacja''(✌ ゚ ∀ ゚)☞
-nie udzielam wywiadu (bo nie #atencyjnyrozowypasek)
-???
-brak profitu
dejcie chociaż plusa na pocieszenie(╥﹏╥)
#dobranoc #takaprawda #takbylo #gorzkiezale #heheszki
lepsze to, niż gdyby miała 15 lat siedzieć w kącie z podkurczonymi nogami i płakać, a potem jebnąć się pod pociąg
dzieciakowi to i tak już nic nie zmieni
@adableble: współczuję, wszystkiego
@adableble: Wcale się nie dziwię - lecz się #!$%@?. Jak #!$%@? trzeba być, żeby taką historię opisać w taki sposób.