@Jimp: Mi się Constantine bardzo podobał, tylko był zbyt ugrzeczniony. Nie wiem czego się ludzie czepiają i serdeczny #!$%@? w łeb za anulowanie tego serialu.
@franaa: Ale to będzie #!$%@?. Czytałeś komiks? Widziałeś co zrobili z Tulip i Cassidy? Aż przykro się na to patrzy. Pieprzona polityczna poprawność, z typowej blondynki przeskoczyli na mulatkę. Kpina i gwałt na oryginale.
Hurr durr zmienili rasę. Kpina i gwałt na oryginale
A gówno mnie to szczerze mówiąc obchodzi. W ogóle mnie takie zabiegi nie ruszają. Nie będę sobie psuł wrażenia jakimiś bzdurami. Powiedzieć, że będzie #!$%@?, bo postać ma inny kolor skóry niż w komiksie to też trzeba mieć #!$%@? mózgowe.
@biczplis: Nie wiadomo po co się za to właściwie zabierać. Preacher jest tak cholernie kontrowersyjny, że wytną połowę komiksu. Zaczyna się gwałt na Vertigo począwszy od Constantina a skończy się pewnie na Lucyferze, albo ktoś wpadnie na pomysł, żeby zekranizować Sandmana.
Powiedzieć, że będzie #!$%@?, bo postać ma inny kolor skóry niż w komiksie to też trzeba mieć #!$%@? mózgowe.
@franaa: Kolege raczej martwii aspekt, że wrzuca się coś politycznie
@franaa: Nie odpowiedziałeś na moje pierwsze pytanie - CZYTAŁEŚ KOMIKS? Bo właściwie nie musisz odpowiadać na drugie jeśli nie czytałeś. I sam masz #!$%@? mózgowe.
@Jimp: Powstaje film. Tylko ze główną rolę zagra Joseph Gordon-Levitt. Będzie też reżyserem. Co prawda za scenariusz odpowiada Neil Gaiman ale...obstawiam crap.
@franaa: Ale to będzie #!$%@?. Czytałeś komiks? Widziałeś co zrobili z Tulip i Cassidy? Aż przykro się na to patrzy. Pieprzona polityczna poprawność, z typowej blondynki przeskoczyli na mulatkę. Kpina i gwałt na oryginale.
A gówno mnie to szczerze mówiąc obchodzi. W ogóle mnie takie zabiegi nie ruszają. Nie będę sobie psuł wrażenia jakimiś bzdurami. Powiedzieć, że będzie #!$%@?, bo postać ma inny kolor skóry niż w komiksie to też trzeba mieć #!$%@? mózgowe.
@franaa: Kolege raczej martwii aspekt, że wrzuca się coś politycznie