Wpis z mikrobloga

Mój avatar z gry "AdVenture Capitalist" idealnie do mnie pasuje ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Ciągła pogoń za pieniędzmi. Nie brakuje mi ich, nie mam za dużo. Inwestuję i się staram żeby było jak najlepiej.
Czy to już pracoholizm? Nie wiem. Pracuję od rana do późnej nocy. Jestem na poranne "dziń dybry" jak i na #nocnazmiana

Zaniedbałem znajomych i częściowo rodzinę. Swojej rodziny się jeszcze nie dorobiłem. Chciałbym i nie tak, że #stuleja i #przegryw bo kiedyś problemów nie było.

Nie mam czasu nawet na weekend na mieście czy żeby odwiedzić resztę znajomych którzy mi zostali albo przynajmniej poznać lepiej nowych.

#feels #oswiadczenie

• 4
@ruthemann: W tym momencie mam przerwę na mirko a po przerwie wracam eBay ogarnąć, złożyć zamówienia klientom, przygotować listy do wysyłki jutro, napisać sprostowanie do urzędu skarbowego w UK, ogarnąć maile z dzisiaj, zaplanować trasę odbioru-dostarczenia jutrzejszych zamówień i to chyba wszystko

Cele - raczej żadnych. Sprowadziłem rodziców i rodzeństwo do UK i chciałbym ich tutaj trochę ustawić i zacząć pracować na siebie później. Wymagam osobiście nie mam wysokich co do