Aktywne Wpisy
EpicSlavsquat +221
#ukraina #wojsko #blackpill
Mam koleżankę, która ukończyła 5 letnie studia oficerskie na WAT w Warszawie w 2013 roku. Po objęciu pierwszego stanowiska służbowego, jako podporucznik w pewnej jednostce wojskowej na wschodzie od razu zaszła w ciążę. Oczywiście od razu po zalaniu formy - L4. Łącznie urodziła 3 dzieci, na L4 chodziła z byle powodu. L4 na opiekę, przeziębienie, ból zęba itp. W tym roku po 15 latach służby ( 5 lat w
Mam koleżankę, która ukończyła 5 letnie studia oficerskie na WAT w Warszawie w 2013 roku. Po objęciu pierwszego stanowiska służbowego, jako podporucznik w pewnej jednostce wojskowej na wschodzie od razu zaszła w ciążę. Oczywiście od razu po zalaniu formy - L4. Łącznie urodziła 3 dzieci, na L4 chodziła z byle powodu. L4 na opiekę, przeziębienie, ból zęba itp. W tym roku po 15 latach służby ( 5 lat w
rekinwpaski +39
Kupiłem sobie #stardewvalley. Jakie to zajebiste i jednoczesnie, jaki ja jestem juz za stary by grac w takie gierki. Szkoda ze nie wpadlem na to wczesniej zanim wydalem te 30 zl XD. Kur@a nie wyobrazam sobie, tak jak za mlodu siedziec godzinami w gierce by kupic krowe czy kure i sadzic to wszystko, potem kosic i zbierac, ja pieje ile to czasu zajmuje. Na youtubie czasem ogladam jakichs typow co graja,
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#webdev #sklepyinternetowe #handel
nie ma to jak oprzeć biznes na "skrypcie" (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Komentarz usunięty przez autora