Wpis z mikrobloga

@przemyslany_nick: A jeśli dla tego kogoś WP8 nie jest wcale #!$%@? wyborem? Nie lubię kategoryzowania, że WP to #!$%@?, a jedyny słuszny OS to Android (bo niestety taka jest wypokowa tendencja). System ma swoje plusy i minusy jak każdy, a że ludzie widzą w nim więcej minusów (czasami niesłusznie) - to już inna historia.
@Zbyszek223: eee tam... Ja jakieś 4 miechy temu przesiadłem się na ios z androida i jest zajebiście. Androida mam nadal w nexusie 7, ale ios jest poprostu mega miodny. Mam nadzieję, że w 7 otworzą trochę system.
@Zwykly_Czlowiek: 620 nie jest demonem. to jakby ace2. nic więcej. ale sie nie tnie

@szkkam: ale za to wszystko jest w chmurze i ma się dostęp do kontaktów gdzie tylko jest internet

btw mam WP 7.8 nie tnie się nic w przeciwieństwie do androida. ale pomału nudzi mi się już ten OS i myślę nad jakąś alternatywą. albo BB10 albo jeszcze jakieś inny wynalazek
@dawidf: W pracy ktoś mnie ostatnio poprosił o przeniesienie kontaktów z WP na jakiś tymczasowy tel z Androidem. Nie korzystał z konta pocztowego na telefonie a kontakty miał tylko na sim albo na tel. Oczywiście nie ma opcji exportu na SIM (jest tylko import), podpięcie nowego konta ustawia je od razu jako główne i żeby usunąć trzeba robić hard reset telefonu... Nie ma żadnej aplikacji na PC do obsługi takiego telefonu,