Aktywne Wpisy
rales +2049
ZGODNIE Z OBIETNICĄ WOŁAM OSOBY, KTÓRE CHCIAŁY BYĆ POINFORMOWANE W DNIU DYMISJI FERNANDO SANTOSA ZE STANOWISKU SELEKCJONERA REPREZENTACJI POLSKI W PIŁCE NOŻNEJ
Ponury Bajerant był trenerem Białych Orłów 7 miesięcy i 22 dni.
13 września 2023 roku przestał on pełnić obowiązki selekcjonera reprezentacji Polski.
Link do wpisu:
https://wykop.pl/wpis/70160893/zaplusuj-ten-wpis-a-zawolam-cie-w-dniu-dymisji-zwo
Ponury Bajerant był trenerem Białych Orłów 7 miesięcy i 22 dni.
13 września 2023 roku przestał on pełnić obowiązki selekcjonera reprezentacji Polski.
Link do wpisu:
https://wykop.pl/wpis/70160893/zaplusuj-ten-wpis-a-zawolam-cie-w-dniu-dymisji-zwo
Ynfluencer +292
Mam do was ważne i ciekawe pytanie Panowie. Jak się czujecie z tym, że jako faceci to macie tylko harować, nic nie mówić i zdechnąć, najlepiej przed emeryturą, żeby nie zdążyć jej pobrać?
Że jest wam od dziecka wpajane, że kobiety są święte? Że najlepiej to byście tyrali i 90 procent oddawali na kobiety, bombelki i darmozjadów z rządu? Że generalnie świat ma was gdzieś i nie ma żadnych programów dla was,
Że jest wam od dziecka wpajane, że kobiety są święte? Że najlepiej to byście tyrali i 90 procent oddawali na kobiety, bombelki i darmozjadów z rządu? Że generalnie świat ma was gdzieś i nie ma żadnych programów dla was,
#gorzkiezale
ALE DOBRZE MI Z TYM, nie mam ambicji na jakikolwiek sukces ;_;
Komentarz usunięty przez moderatora
@osael: że się masturbuję? Też tak uważam, zawsze dobrze jak staje ^_^
@servio-arbett: XD co te śmieszki dzisiaj to ja nawet nie
@paulusapis: palce sprawniejsze niż 90% prawiczków na
A co ja w tej Norwegii mam robić? ._.
Ekonomi znasz tajniki :<
No, trochę znam. Kraść nie będę, chcę rabotać :D
@Luxik: jedźmy do Norwegii, Norwegia jest ładna :3
To co, na budowę? :D, ja plastyk, ty ekonom, cement na plecy ;D
@Luxusowa: Co ten Andrzej...
Na południu ciepło :>
Jeszcze jest opcja, że do UKej :D.
ale Ty na stałe uciekasz, czy na wakacje aby dorobić? D: i gdzie CV wysyłałeś?
@bogiubogi: jako subkonto Luxa pragnę być brana pod uwagę w planach robotniczych ^^
Na stałe :O, Nothing to do here, po całej Polsce, w granicach mojego zawodu, wczoraj +/- 20, 2-3 tyg. wcześniej jakieś 10, więcej ofert nie zlokalizowałem, brak odpowiedzi do połowy maja, to szukam za granicą, nawet jak nic nie znajdę to zwiewam :X.