Aktywne Wpisy
pieknylowca +45
Czy psiarze to są normalni? Zostawić przestraszonego psa w sklepie w przejściu przy koszykach. "Ale on nie gryzie" - dopóki mi tego pies nie powie to nie uwierzę. Moja była miała na ręce ślady po takim niegryzącym, malutkim, piesku. Poza tym - mam sobie wziąć koszyk obok którego stał jakiś brudny pies? #psiarze #pies #psy #bekazpodludzi
Grooveer +9
Dzień dobry witam wszystkich serdecznie ponownie. Wracam po dwutygodniowej przerwie. Na wstępie od razu zaznaczę, że jestem całym sercem za Ukrainą i chcę by wyrzuciła ona rosyjskiego okupanta ze swojej ziemi. Ale jestem też realistą i wiem, że Ukraina nie ma na to sił. Wielu Mirków źle odebrało moje intencje i nazwali mnie ruskim trollem, lub ruską onucą co oczywiście było bardzo krzywdzące i mnie zabolało, że jestem atakowany tylko za to,
Rozwiążmy tę sprawę raz na zawsze, bo co i rusz widzę tematy na forach co lepsze. Załóżmy że posiadam budżet 250zł, co w tym budżecie będzie lepsze - evic mini ze składanym subtankiem wedle tej instrukcji, czy po prostu ijust + od cholery aromatów i baz na liquidy? Czy może w ogóle nautilus z istickiem 20w? Zastanawia mnie ten ijust od dłuższego czasu, jak wypada na tle najpopularniejszych boxów w zestawie z subtankiem. Wszyscy zasadniczo polecają, więc skoro jest tego typu sprzęt na rynku, to po co kupować droższe / mocniejsze sprzęty, jeśli nie jestem maniakiem jak największej chmury, a zależy mi na dobrym i bezawaryjnym sprzęcie?
@batgirl: ja #!$%@?
@thePiter: Imho z tej trójki to ijust (nie trzeba kombinować)
@thePiter: No to sam sobie odpowiedziałeś ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez autora