Wpis z mikrobloga

#epapieros #epapierosy

Rozwiążmy tę sprawę raz na zawsze, bo co i rusz widzę tematy na forach co lepsze. Załóżmy że posiadam budżet 250zł, co w tym budżecie będzie lepsze - evic mini ze składanym subtankiem wedle tej instrukcji, czy po prostu ijust + od cholery aromatów i baz na liquidy? Czy może w ogóle nautilus z istickiem 20w? Zastanawia mnie ten ijust od dłuższego czasu, jak wypada na tle najpopularniejszych boxów w zestawie z subtankiem. Wszyscy zasadniczo polecają, więc skoro jest tego typu sprzęt na rynku, to po co kupować droższe / mocniejsze sprzęty, jeśli nie jestem maniakiem jak największej chmury, a zależy mi na dobrym i bezawaryjnym sprzęcie?
  • 9
ja mam od trzech lat Milda Mastera i działa bez zarzutu.

@batgirl: ja #!$%@?

Rozwiążmy tę sprawę raz na zawsze

@thePiter: Imho z tej trójki to ijust (nie trzeba kombinować)

skoro jest tego typu sprzęt na rynku, to po co kupować droższe / mocniejsze sprzęty, jeśli nie jestem maniakiem jak największej chmury

@thePiter: No to sam sobie odpowiedziałeś ( ͡º ͜ʖ͡º)
@batgirl: jak się facet w temat wkręci, to niestety nie da rady zostać przy Mildzie ( ͡° ͜ʖ ͡°) swojego niebieskiego wkręć w temat, to za rok będziesz się tu pytać czy roztwór 70% gliceryny na drucie 0,4mm będzie dobrze kopcił na Twoim nowym sprzęcie za 600zł ('bo akurat przechodziłam obok e-dymu'). ( ͡º ͜ʖ͡º) A kupne liquidy śmiało będziesz mogła porównać
@thePiter: mojemu iStickowi 30W wyłamało się gniazdo zasilania, jestem teraz zmuszony pytać na genitanku i isticku mini, przesiadka z Billow v2 jest ogromna ale spokojnie 40W TC już do mnie leci ;-)