Wpis z mikrobloga

Cześć i czołem. Dobre wieści niosę. Pojawiło się trochę aromatów w naszej ofercie.

E-AROMAT SMOOKE MALINA
E-AROMAT SMOOKE TRUSKAWKA
E-AROMAT SMOOKE CZARNA HERBATA
E-AROMAT SMOOKE KAKTUS
E-AROMAT SMOOKE MANGO
E-AROMAT SMOOKE SOCZYSTA POMARAŃCZA
E-AROMAT SMOOKE SUSZONA ŚLIWKA
E-AROMAT SMOOKE TOBACCO
E-AROMAT SMOOKE WIŚNIA

Nasze brandowe, te co są używane do produkcji naszych liquidów z linii Premium i Standard.

Ogłoszenia parafialne:

Niedługo w naszej ofercie pojawi się ok. 20-25 aromatów TPA (będziemy stopniowo zwiększać do 50) oraz 20-30 pod marką Smooke (to te co wyżej podane).

Zgodnie z Waszą sugestią wprowadzimy bazy 50PG/50VG oraz bazę 3 mg/ml 60PG/40VG oraz część baz będziemy sprzedawać w pojemnościach 250 i 500 ml. (3mg/ml, 6mg/ml). Bazy bez dodatku wody przypominam.

Niedługo pojawią się w sprzedaży nowe liquidy: poziomka, kokos oraz kokos-malina.

Gdzieś już o to pytałem, ale odnośnie aromatów TPA możecie pisać konkretne propozycje, to przekażę wyżej. Tak, wiem, że chcielibyście pewnie jakieś Extreme Flavors albo z Capelli, ale info poszło - póki co nic nie wiadomo.

Niech chmura będzie z Wami.

#epapieros #epapierosy #smookepl #mojliquid
  • 17
@Smooke_pl: Czy was aromat kaktusa jest lepszy niż ten od inawery?( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chcecie sprzedawać EF? a to w ogóle możliwe, przeciez to są autorskie e-plyny.
Jak załatwicie Flavour Art to zostane waszym stałym klientem
@MrGreeneye: Będą na pewno, ale to nie jest takie hop siup. Będzie 70-75% VG w szklanych butelkach z pipetą - taka fancy linia i raczej mieszanki jakieś z tego co słyszałem.
@Onifai: Zależy, generalnie linia Premium (10ml) - one mają większe stężenie aromatu niż normalna i powiem Ci, że jest sztos z niektórymi (malina, jeżyna, jabłko, mięta), ale to i tak wszystko od upodobań osobistych zależy. Z normalnej linii mi
@wzr1one:
Podbijam ten pomysl, ktos go kiedys pisal i bardzo mi się to podoba. Zestaw do najpopularniejszych mieszanek z jakąs symboliczną zniżką byłby mega.
@Smooke_pl: Męcz tych na górze o wprowadzenie tego!
@Smooke_pl: Ja bym na waszym miejscu postawił mocno na te aromaty FA. Bylibyście jedyni, którzy mają je w ofercie w Polsce. Przyciągnęłoby to na pewno klienta. Póki co, to co odróżnia Wasz sklep od innych? Ci więksi mają lepszy asortyment, przez co osobiście wybieram ich. Brakuje mi strasznie sklepu, gdzie wchodzę i mam wszystkie aromaty(nie wszystkie ale sporo). Kiedyś e-plyny chyba próbowało coś takiego osiągnąć, ale coś nie wyszło, bo nadal