Aktywne Wpisy

Vestor +1
Ile zarabiacie i czym jeździcie? To prawda, że ci ze średnia krajowa jeżdżą lepszymi autami niż programiści 15k?
#zarobki
#zarobki

kejmilek +38
Konfederussia nie chce Ukrainy w NATO. Woli mieć ukochaną Rosję na całej wschodniej granicy.
https://www.sejm.gov.pl/sejm9.nsf/agent.xsp?symbol=glosowania&NrKadencji=9&NrPosiedzenia=77&NrGlosowania=16
#wojna #rosja #ukraina #bekazkonfederacji #konfederacja #sramnakonfederacje
https://www.sejm.gov.pl/sejm9.nsf/agent.xsp?symbol=glosowania&NrKadencji=9&NrPosiedzenia=77&NrGlosowania=16
#wojna #rosja #ukraina #bekazkonfederacji #konfederacja #sramnakonfederacje

E-AROMAT SMOOKE MALINA
E-AROMAT SMOOKE TRUSKAWKA
E-AROMAT SMOOKE CZARNA HERBATA
E-AROMAT SMOOKE KAKTUS
E-AROMAT SMOOKE MANGO
E-AROMAT SMOOKE SOCZYSTA POMARAŃCZA
E-AROMAT SMOOKE SUSZONA ŚLIWKA
E-AROMAT SMOOKE TOBACCO
E-AROMAT SMOOKE WIŚNIA
Nasze brandowe, te co są używane do produkcji naszych liquidów z linii Premium i Standard.
Ogłoszenia parafialne:
Niedługo w naszej ofercie pojawi się ok. 20-25 aromatów TPA (będziemy stopniowo zwiększać do 50) oraz 20-30 pod marką Smooke (to te co wyżej podane).
Zgodnie z Waszą sugestią wprowadzimy bazy 50PG/50VG oraz bazę 3 mg/ml 60PG/40VG oraz część baz będziemy sprzedawać w pojemnościach 250 i 500 ml. (3mg/ml, 6mg/ml). Bazy bez dodatku wody przypominam.
Niedługo pojawią się w sprzedaży nowe liquidy: poziomka, kokos oraz kokos-malina.
Gdzieś już o to pytałem, ale odnośnie aromatów TPA możecie pisać konkretne propozycje, to przekażę wyżej. Tak, wiem, że chcielibyście pewnie jakieś Extreme Flavors albo z Capelli, ale info poszło - póki co nic nie wiadomo.
Niech chmura będzie z Wami.
#epapieros #epapierosy #smookepl #mojliquid
Chcecie sprzedawać EF? a to w ogóle możliwe, przeciez to są autorskie e-plyny.
Jak załatwicie Flavour Art to zostane waszym stałym klientem
@Onifai: Zależy, generalnie linia Premium (10ml) - one mają większe stężenie aromatu niż normalna i powiem Ci, że jest sztos z niektórymi (malina, jeżyna, jabłko, mięta), ale to i tak wszystko od upodobań osobistych zależy. Z normalnej linii mi
Podbijam ten pomysl, ktos go kiedys pisal i bardzo mi się to podoba. Zestaw do najpopularniejszych mieszanek z jakąs symboliczną zniżką byłby mega.
@Smooke_pl: Męcz tych na górze o wprowadzenie tego!