Aktywne Wpisy
rysiekryszard +10
Jak świętowaliście swoje osiemnaste urodziny? U mnie babcia chyba kupiła tort i najbliższa rodzina odśpiewała sto lat. Nie było żadnej większej imprezy, nie było żadnych kolegów itd. Nigdy w życiu też nie zostałem zaproszony do kogoś na 18-stkę. Trochę głupio może, ale cóż. Ja się przyzwyczaiłem i w sumie lubię każde urodziny spędzać na wykopie. Najwyżej sobie kupię jakąś pizzę czy coś w tym stylu, a czasami to prawie zapominam, że mam
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Niestety jadę na #emigracja ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Dajcie parę plusów bo się cykam co z tego będzie.
Jak każdy rasowy polak zakupy w biedrze musiały być, co by mieć na drogę oraz coś co nie popsuje się i będę jadł w UK.
Tak. 10 pasztecików, 10 konserw, 10 nudli
A i jeszcze jedno. Wydała mi grosika.( ͡° ͜ʖ ͡°)
@JemChalweDoPorzygu: powodzenia kolego, ja tez jak pierwszy raz do uk jechalem to autokarem wlasnie, kolo 30 godzin. to bedzie twoja pierwsza i zapewna ostatnia wyprawa busem xD
Jestem na miejscu.
Sama podróż spoko. Na wejście musiałem dopłacić do bagażu. Ta waliza ważyła nieco poniżej 50 kilo :D
Połowę podróży przespałem, średni luz w autokarze. Przesiadka w Słubicach. Jechałem Sindbadem.
Przed wyjazdem nakminiłem sobie pokój. Depozyt wpłaciłem przez internet. Przyjezdzam no i sori. Troszki #!$%@? zdjęcia inaczej wyglądały.
Nawet ząbków nie ma.
@JemChalweDoPorzygu: Tak jak napisał @orfan, nie dość że #!$%@? brudasy to jeszcze straszne #!$%@? i złodzieje, w pracy taki pierwszy Cię #!$%@? jeśli zrobisz coś
Mam tutaj koleżankę ze swojego rodzinnego miasta. Mamy w planach w niedalekiej przyszłości wynając sobie razem jakiś 2 bedroom house, o ile mogę to tak ująć.
Tak do zeby w 70f tygodniowo sie zmiescic. Moze sie uda