Wpis z mikrobloga

Witajcie Mirasy.

Mam pytanko, przerzucam się właśnie z androida na ios, zainstalowałem sobie apkę wykopu, wszystko ładnie, prawie tak samo jak na androidzie, jednakże na androidzie w panelu "moj profil" mogłem podglądać historię swoich komentarzy w różnych znaleziskach, na wersji ios nigdzie takiej opcji znaleźć nie mogę... Czy na ios nie można podglądać historii swoich komentarzy, a może opcja ta jest gdzieś głębiej zaszyta?

#ios #apple #iphone
  • 12
Ok, już wszystko jasne, nie zauważyłem że w profilu można w prawo przewijać :D Dzięki za help, plusy poszły ;D
: ios względem androida ma jeden wielki plus (przynajmniej dla mnie) - wszystko tutaj tak fajnie i płynnie działa, każda aplikacja ma idealnie i płynnie działające animacje, reszta jeszcze przede mną :D

@BooB: zdaje Ci sie :) dłużej sie włącza, a zamiast przyciąć to sie potrafi buforować :)
Tak, zauważ, ze jak po jakimś czasie włączysz jakaś aplikacje (np. Wykop) to najpierw jest ekran z samym logiem wykopu (tutaj aplikacja sie ładuje), dopiero po chwili jest sama aplikacja. Aplikacja Muzyka najpierw pokazuje layout aplikacji, ale nic nie da sie klikac.
@emil46: Szybkość, płynność, łatwość użytkowania. Instalujesz, włączasz, masz. Jeden producent, jeden system, jedne aktualizacje, żadnej fragmentacji, żadnych podziałów na firmy przerabiające soft pod siebie. Genialne zarządzanie powiadomieniami dla każdej aplikacji oddzielnie, jak ma powiadamiać, czym, co wyświetlać i gdzie. Powiem szczerze, że pierwsze dwa dni drażniły mnie, zupełnie inny system obsługi, np. tu nie ma czegoś takiego jak lista aplikacji, to ekran główny nią jest. W opcjach z początku idzie się
Ja ogólnie z iPhonem miałem już styczność (prawie rok miałem 4s od razu po jego premierze). Jednakże chciałem jakiejś zmiany, wiec od tamtego czasu miałem sporo sprzętu z andoidem, ostatni miesiąc trochę "męczyłem się" z Windows Phone 8.1, dziś przyszedł iPhone 6s, trochę się pozmieniało, ale ogólnie jestem zadowolony :)
@bocznica: Jak zwykle wypowiada się ten co nigdy ajfona w ręku nie miał xD Fanboj appla który na oczy nie widział sprzętu tej firmy. Albo jesteś tajnym agentem androida i chcesz ośmieszyć gejówke albo nie wiem.
@BooB: w mój profil masz na górze takie małę odnośniki, palcem w bok przewijasz.